Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Gyengülhet a fogamzásgátló...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyengülhet a fogamzásgátló hatása?

Figyelt kérdés

Elkaptam egy hasmenéses vírust és mellette fogamzásgátlót szedek

Sajnos napi 6-8 alkalommal megy a hasam

Minden este 10kor szoktam bevenni a fogamzásgátlómat de most kicsit csúsztattam és addig nem vettem be még nem mentem el aludni (ez volt kb 1óra környékén) reggel 9órakor volt hasmenésem (azóta is többször előfordult hasmenés) de nem pótoltam a gyógyszert mert eltelt 8óra a bevétel és a hasmenés között

Igazából az lenne a kérdés hogy a következő időszakban a tabletta védelme ilyenkor gyengül és ajánlott inkább óvszer használata?

tegnap 15:35
 1/1 anonim ***** válasza:
Ha van ideje felszívódni a hasmenés előtt (pár óra), akkor nem gyengül a hatás. Szóval ha hajnali 1-kor vetted be és csak reggel 9-kor ment először a hasad, akkor már felszívódott.
tegnap 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!