Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátló 1. levelén végig fennáll a vérzés, attól még biztosított a védelem?
Figyelt kérdés
Most kezdtem el fogamzásgátlót szedni, ma vettem be a 9. szemet. A mensim első napján kezdtem el szedni, viszont még mindig megvan. Ha esetleg végig fogom vérezni az első levelet, tablettamentes hetet tartok, és elkezdem szedni a második levelet akkor biztosított a védelem? Ahogy erről tájékozódtam az első hónapban normális lehet ez a dolog, és majd később beáll a ciklus.tegnap 22:07
2/2 anonim 

válasza:

Teljesen rendben van. Aztán majd szépen rendben leszel s a megvonásos vérzés is rendbe lesz
Ha később is gond van, akkor viszont nem megfelelő az adott tabi neked
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!