Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Hány tabletta után biztosított...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány tabletta után biztosított a védettség a fogamzásgátlónál? Mikortól nem kell óvszert használni?

Figyelt kérdés
Kérem Önöket, hogy legyenek oly kedvesek és ne űzzenek gúnyt a kérdésemből.
2011. febr. 17. 01:05
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ha menstruáció első napján kezdi el a nő szedni a gyógyszert, akkor azonnali a védettség. Legtöbben azt mondják, hogy érdemes az első hónapban még óvszert használni, de a leírásban az szerepel, amit először írtam. Mi anno a párommal nem vártunk, és nem lettem terhes, vagyis biztos, hogy azonnali a védettség, de ha aggódsz, várj egy hónapot.
2011. febr. 17. 01:35
 2/11 anonim ***** válasza:
Kedves első válaszoló, nem pontos, amit írtál. Minden tabletta más. Az ényém például 1 hét után ad védettséget, ha a menstruáció első napján kezdem el szedni, ha nem az első nap veszem be az első szemet, akkor 2 hétig kiegészítő védekezés kell. Szóval kedves kérdező, tanulmányozd a betegtájékoztatót, abban pontosan le van írva, hogy mikortól véd.
2011. febr. 17. 05:02
 3/11 anonim ***** válasza:
aki felirta nemmondta?
2011. febr. 17. 08:29
 4/11 anonim ***** válasza:

"Mi anno a párommal nem vártunk, és nem lettem terhes, vagyis biztos, hogy azonnali a védettség,"

Tehát ha te nem estél teherbe, akkor szerinted 100%, hogy véd? Azért ezt végiggondolhatnád még egyszer...

Közel sem biztos, hogy már védett, lehet, hogy csak szimpla szerencse volt.

Ennyi erővel ha egyszer belém élvez a párom, és nem leszek terhes, akkor az azt jelenti, hogy más sem lehet terhes ennyitől?...

Kérdező: Az én orvosom 15 napot mond, tablettatípustó függetlenül.

2011. febr. 17. 11:16
 5/11 anonim ***** válasza:

Ha normális a kérdés és helyesen írod meg abból nem űzünk gúnyt soha.

Aki még arra sem képes hogy helyesen írjon annyira nem érdekli a dolog na annak adjuk az ívet.

Mi vártunk 3 napot és azóta is minden rendben van.

2011. febr. 17. 12:17
 6/11 anonim ***** válasza:
A fogamzásgátló akkor biztosít maximális védettséget,ha már beszedted az első levelet.ÉS a legfontosabb.Van aki fog.gátló mellett esik teherbe.Lényeg,hogy a fogamzásgátló nem azt jelenti h minden alkalommal bele kell élvezni a lányba.Ha tuti védettséget akarsz,akkor fogamzásgátló mellett se élvezzen beléd a párod....
2011. febr. 17. 12:58
 7/11 anonim ***** válasza:

Mi a biztonság kedvéért a második levél első szemétől nem védekeztünk máshogy (ill. már a 21. szem után sem kéne biztosan, csak hát akkor meg vérzés), pár hét miatt nem akartam parázni.

Elvileg lehet, hogy már korábban, pl. a 7. szemtől is véd (bár az attól is függ, hogy kezdik el szendi és gyógyszer függő is), de én inkább nem kísérleteztem.

Szóval én az első levél alatt még használnék óvszert, az első szünetben és második levélnél már nem.

2011. febr. 17. 13:20
 8/11 anonim ***** válasza:
Ha férjmez mentél.
2011. febr. 17. 15:03
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Az egyik válaszolónak üzenném,aki azt írta,hogy a legbiztosabb az,ha nem élvez bele a párja:hogy akkor mi a francnak szedjen gyógyszert?Hiszen azért szedi,hogy minden más védekezés nélkül, felszabadultan szeretkezhessenek.

Az meg,hogy lehet terhes a szedése mellett,igaz,de mennyi esély van rá,mégis?!

Ne ijesztegessétek már az embereket!:)

2011. febr. 17. 18:25
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

0,1% az esély a teherbeesésre ha rendesen szedi...magyarul szinte semmi.

A nem beleélvezés meg baromság, az egész szexet elrontja, a utolsó pillanatban kikapkodás, én nőkén szeretem ha belém élvez a párom, baromi jó érzés, hogy bennem, rajtam fekve megy el.

2011. febr. 17. 18:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!