Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Abortusz: mellette és ellene érvek?
Figyelt kérdés
2013. márc. 8. 11:17
51/52 anonim válasza:
* csakmert az abortusz gyilkosság?
52/52 anonim válasza:
azt csinálsz amit akarsz a te életed. Csak a véleményem irtam le. A saját életemből ered a véleményem. Engem is elhagyott az apja,anyám nem dolgozott kitettek az albérletből mégis megtartottam a gyerekem mire szültem mindenem meglett. Hányan tartották vna meg? Sztem nemsokan. És énsem fejeztem be a sulit. Mégis tisztességben nevelem a gyerekem sem szeretetben törődésben sem anyagiakban nem szenved hiányt. Sose lehet tudni előre h mit hoz az élet. Én nem mondtam h szülj gyereket. Nem szólok bele senkinek az életébe. Én csak leírtam h mért ellenzem az abortuszt. Mert ilyen alapon öljük meg azt aki szegény mert a szegénységnél még a halál is jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!