Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Abortusz: mellette és ellene...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Abortusz: mellette és ellene érvek?

Figyelt kérdés
2013. márc. 8. 11:17
1 2 3 4 5 6
 41/52 anonim ***** válasza:
80%

Véleményem szerint ha nem akarják a gyereket, akkor el kell vetetni.

Mi értelme annak, hogy nem kap meg mindent anyagilag és lelkileg? Mennyivel jobb, ha nem vetetik el, de egy roncs ember lesz belőle?

Mondjuk én nem állok le itt vitatkozni, az elvakult abortusz-elleneseket úgysem lehet meggyőzni. Én ha most teherbe esnék, akkor igen, elvetetném. És nem érezném magam bűnösnek. (hiszen védekezem, de bármikor becsúszhat tabletta mellett is)

2013. márc. 8. 16:28
 42/52 anonim válasza:
0%
csak ellene tudok érvelni mert anno anyám el akart vetetni engem és a műtőasztalról szállt le,ezér vagyok itt. Ha nem egészségügyi okokból történik az ab.vagy nem bűncselekmény eredménye a terhesség akk ellene vagyok sajnálom. Amikor én terhes lettem semmim nem volt a párom itthagyott,a családom kitagadott,utcára kerültem,a barátaim is elfordultak tőlem. Mindig ezt hallottam h :"vetesd el,vetesd el!" meg :"felelőtlen vagy ha megtartod" ja és soha nem akartam gyereket soha és mikor a műtétem után közölték h meddő vagyok örültem(p.fészek daganattal műtöttek,és elkötöttek) de mikor terhes lettem már másként gondoltam. Mire megszültem lett egy párom aki a nevére vette a fiamat,úgy szereti mintha a sajátja vna,megvan mindenünk,jól élünk. Ja és terhesen is dolgoztam feketén,és eltartottam a semmirekellő munkakerülő anyámat! Abortuszpártiak akk nekem sincs jogom élni? Jobb lenne ha nem is élnék ugye? Csak mert anyám egy felelőtlen buta nőszemély aki nem védekezett! Talán én tehetek róla? Én kértem h csináljanak meg? Az én hibám igaz? Hát köszönöm szépen! Gyertek lepontozni!
2013. márc. 9. 09:14
 43/52 anonim válasza:
0%
csak arra akartam kilyukadni h mért a már megfogant életet kell büntetni az abortusszal? Talán ő a hibás mert a szülők nem védekeztek? Vagy azért mert sz.r anyagi körülmények közt élnek? Vagy mert a férfi lelép? Én sohase gondoltam úgy h a problémáimnak mások az okozói. Mikor mondogatták nekem h vetessem el a fiamat mer lelépett az apja azzal vágtam vissza h nem fogom őt büntetni azért amiről nem tehet. Az h az apja elhagyott az az én hibám,az h nemszeretett az egyedül az én hibám. A sz.r anyagi helyzetem is az én hibám volt amit helyre is hoztam. Akk öljünk meg mindenkit aki nehéz körülmények közt él? Mert annál még a halál is jobb? Elég érdekes gondolat. Meg a másik ab melletti érv h a magzat nem jogi személy. Mért a kutya az? Azon mindenki felháborodik ha vki megöli a kutyáját. Törvény van rá h aki végez a kutyájával az büntetendő. Pedig a kutya nem jogi személy. Elég érdekes társadalomban élünk ahol egy kutya értékesebb a születendő gyermeknél. És leszögezem h nem az egészségügyi és a nemi erőszak miatti ab.ra gondolok. Én természetesen elítélem ha vki megöli a kutyáját,és az ab.ot is. Tökmindegy h jogi személy vagy se élőlény és kész. És joga van az élethez akár jogi személy akár nem. Mielőtt a húsevéssel jönne vki vegetáriánus vagyok :D ha nemtudom tartani a kutyámat macskámat stb elajándékozom. Ha nem tudtam vna helyrehozni a körülményeimet örökbe adtam vna a fiamat. Fájt vna nekem,de csak az volt a fontos h ő neki jobb legyen.
2013. márc. 9. 09:56
 44/52 anonim ***** válasza:
100%
Azzal bünteted, ha megszülöd a nagy semmire, nem az abortusszal.
2013. márc. 9. 10:28
 45/52 anonim válasza:
0%
énis megszültem a "nagy semmire" mégis tudtam a semmiből valamit csinálni. Mert akartam. Mikor terhes lettem semmim se volt. Mire szültem mindenünk meglett. És megvan mais. Mindenkinek jár egy esély.
2013. márc. 9. 10:36
 46/52 anonim ***** válasza:

Szerencséd volt, de biztosan belátod, hogy sokan nem nagyon jutnak egyről a kettőre.

Most ha én szültem volna 17 évesen, érettségi, szakma nélkül, mégis mire mentem volna? Semmire.

(nem volt abortuszom, csak hozzáteszem)

2013. márc. 9. 10:38
 47/52 anonim válasza:
nekem sincs meg a szakmám mert az utolsó félévről a terhesség miatt kimaradtam. Amúgy meg nemkell munkaviszony a GYEShez mert alanyi jogon jár se munkaviszonyom se szakmám se érettségim és kapom a GYESt. Épp a minap beszélgettem egy bnőmmel aki aztmondta h most végzett a sulival és majd 3-4 év múlva akar gyereket mert h jogosult lehessen a GYESre. Szal sokan nincsenek megfelelően tájékoztatva. Szeptembertől kezdem el levelezőn a sulit és leérettségizem. Utána egyetem. Gyerek mellett. Ja és elmegyek dolgozni is mellette. Én suli mellett is dolgoztam de a diákmunka nem számít munkaviszonynak
2013. márc. 9. 10:55
 48/52 anonim ***** válasza:

En nem segelybol akarom nevelni a gyerekemet.

Itt kezdodik a nezetelteresunk.

2013. márc. 9. 11:17
 49/52 anonim válasza:
az h jelenleg GYESen vagyok a fiammal az nem azt jelenti h segélyből akarom/fogom felnevelni. Mihelyt 2 éves lesz és betudom adni bölcsibe megyek is dolgozni. Engem ráneveltek a munkaszeretetre én munkamániás vagyok még terhesen is dolgoztam. Szal én nemvok munkakerülő. Ha 40 évesen szülsz se fogsz tudni a kisbabád mellett elmenni dolgozni. Ha meg maradsz a munkahelyeden és nemmész GYESre a gyerekeddel fogadhatsz bébiszittert,de akk egy idegen fog foglalkozni a gyerekeddel,de rábízhatod anyukádra is de mintha te írtad vna h nem anyukádnak akarsz szülni.
2013. márc. 9. 11:24
 50/52 anonim válasza:
abortuszellenesek, 17 éves lány vagyok, még pontosan két és fél évem van a gimnáziumomból. soha nem szexeltem még védekezés nélkül, nem is tervezem, de ha előfordulna, hogy kilyukad az óvszer, teherbeesem, akkor tartsam meg a babát, csakmert az gyilkosság? a hugom most fél éves, anyám nem dolgozik, apám alkoholista a pasimmal szakítottunk. teljesen igaz történet, mit gondoltok érdemes lenne megszülnöm félemberként egy gyereket?
2013. márc. 9. 17:43
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!