Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Az anyósom megőrült?! Lehet,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az anyósom megőrült?! Lehet, hogy utál?

Figyelt kérdés

A helyzet az, hogy a párommal 2 éve vagyunk együtt..

Hétvégente vagyunk együtt, egyébként fogamzásgátlót szedek. Szerintem nem mondok újat azzal, előfordult hogy egy kimaradt. A legutóbbi eset is ez volt, bár akkor a gyógyszertárba nem tudtak odaadni a fogamzásgátlómat, mert havi kiszerelésben volt rá recept. Lényeg a lényeg, ez a 2 eset általában mindig kitudódott, hála a barátomnak, akinek egyébként is már elmondtam, hogy ezeket ne nagyon kösse az anyja orrára, ugyanis neki most az jön le, hogy én magamhoz akarom a fiát láncolni, hogy felelőtlen vagyok.. mert 2 év alatt 2 ilyen eset előfordult. Hiába mondtatok az anyjának akármit is, Ő ugyan nem mondja ki, de látom rajta, hogy retteg attól, hogy gyerek lesz. Egyébként van egy közös szülésznő ismerősünk, mostanában vele diskurál és Őt küldi rám, hogy világvége van, ha egy db gyógyszer kimarad. Könyörgöm, benne van a használati útmutatóba, hogy mi a teendő olyankor. Szerintem olvasni talán tudok, de most mégis én vagyok a fekete bárány és már kezdek belefáradni a magyarázkodásba a semmiért!! Nem akarok gyereket! Egyébként sem lenne hozzá semmi köze az anyósomnak, még sem akarok rossz kapcsolatot vele. De mégis mit tegyek, hogy higgyen nekem???

Ui: Az Én szüleim örülnének egy unokának, holott rosszabbul állunk.. mint a barátom és szülei. :)))

2013. febr. 13. 10:06
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:
A gyógyszert nem adták oda, holott voltam kettőben is. És van önkritikám, de ez esetben nem én velem volt a gond.. És a fia (azaz a barátom) "elkottyintotta" magát véletlenül.. mikor kérdezték, hogy miért megyek ki később hozzájuk. (Aznap reggel kaptam meg a gyógyszert) És ahelyett hogy mást talált volna ki, az igazat mondta. Ő miatta lett ebből a semmiségből botrány. És az anyja is buta, ha ennyire ostobának néz engem, hogy gyereket akarok, mikor elpofáztam 4x is, hogy nem tehetek a gyógyszer csúszásáról és tudom, hogy még elővigyázatosabbnak kell lennünk. Felfogtam. De Ő tovább rágódott a dolgon, és a hátam mögött beszélt ki, meg a fiát is baszogatta. És még nekem nincs önkritikám? Na hagyjuk.. Nem fogok a semmiért magyarázkodni! Értetlen, visszamaradott, elvont gondolkodású az anyja!! A fia meg buta... mert állandóan jár a szája és nekem kell elsimítanom az ügyet helyette.. amikor semmiről sem tehetek!
2013. febr. 26. 15:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!