Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Az anyósom megőrült?! Lehet,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az anyósom megőrült?! Lehet, hogy utál?

Figyelt kérdés

A helyzet az, hogy a párommal 2 éve vagyunk együtt..

Hétvégente vagyunk együtt, egyébként fogamzásgátlót szedek. Szerintem nem mondok újat azzal, előfordult hogy egy kimaradt. A legutóbbi eset is ez volt, bár akkor a gyógyszertárba nem tudtak odaadni a fogamzásgátlómat, mert havi kiszerelésben volt rá recept. Lényeg a lényeg, ez a 2 eset általában mindig kitudódott, hála a barátomnak, akinek egyébként is már elmondtam, hogy ezeket ne nagyon kösse az anyja orrára, ugyanis neki most az jön le, hogy én magamhoz akarom a fiát láncolni, hogy felelőtlen vagyok.. mert 2 év alatt 2 ilyen eset előfordult. Hiába mondtatok az anyjának akármit is, Ő ugyan nem mondja ki, de látom rajta, hogy retteg attól, hogy gyerek lesz. Egyébként van egy közös szülésznő ismerősünk, mostanában vele diskurál és Őt küldi rám, hogy világvége van, ha egy db gyógyszer kimarad. Könyörgöm, benne van a használati útmutatóba, hogy mi a teendő olyankor. Szerintem olvasni talán tudok, de most mégis én vagyok a fekete bárány és már kezdek belefáradni a magyarázkodásba a semmiért!! Nem akarok gyereket! Egyébként sem lenne hozzá semmi köze az anyósomnak, még sem akarok rossz kapcsolatot vele. De mégis mit tegyek, hogy higgyen nekem???

Ui: Az Én szüleim örülnének egy unokának, holott rosszabbul állunk.. mint a barátom és szülei. :)))

2013. febr. 13. 10:06
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Anyósod joggal aggódik, egy nem tervezett terhesség akár tönkre is tehet benneteket. Ami nem jogos, az az, hogy beleszól, és téged hoz kellemetlen helyzetbe. Jót akar, de rosszul csinálja. Ezért még nem hiszem, hogy utál.
2013. febr. 13. 10:09
 2/21 A kérdező kommentje:
Jó, de ha elővigyázatosak vagyunk és odafigyelünk.. akkor nem lehet baj! De Ő még hetekkel később is ezt felhánytorgatja. Kicsit beteges.. :( A fiát és engem is kiakaszt a túlzott aggodalmával.
2013. febr. 13. 10:14
 3/21 anonim ***** válasza:
Mondom, rosszul csinálja. Beszélj a pároddal. hogy kezelje a mamát.
2013. febr. 13. 10:37
 4/21 A kérdező kommentje:

Tudom és igen, ideje lenne.. ugyanis ezt a barátom csinálta.. egye is meg amit főzött! Elpofáztam neki, hogy a magánéletünket, nem kell a kedves Anyós orrára kötni, mert rohadtul félre tud mindent érteni és az istenért sem lehet neki elmagyarázni a valóságot, valamint gyenge pontja a baba téma...

Tegnap nagy nehezen beszólt végre (mert nem voltam ott és megint erről volt szó..), hogy le lehet rólunk szállni, tudjuk mi a teendő ilyen helyzetekben! Hát, remélem fel is fogták... ugyanis én bármit mondhattam eddig..

2013. febr. 13. 11:06
 5/21 anonim ***** válasza:
0%

Persze, örülnének a szülők, mert nem nekik kell felnevelni.

Az se mindegy hány évesek vagytok. Mert ha tizenéves idióták, akkor még szép, hogy ki van akadva.

Ráadásul rengeteg kérdés van, amely bizonyítja, hogy a csajok nem képesek olyan többszörösen összetett feladatra, mint holmi tabletta rendes szedése. Aztán majd jön a szokásos, hülye vagyok és b*sztam bevenni a gyógyszert, de nem védekeztünk, lehetek terhes kérdés.

2013. febr. 13. 11:10
 6/21 anonim ***** válasza:

" hogy a csajok nem képesek olyan többszörösen összetett feladatra, mint holmi tabletta rendes szedése"

és a férfiak miért nem képesek gumit húzni? szerintem nincs mit egymás szemére vetni. és igen, el lehet felejteni. ezért jobb pl. a hüvelygyűrű.

2013. febr. 13. 11:16
 7/21 A kérdező kommentje:

# 5/6 -os hozzászólónak üzenem, hogy nem tizenéves idióták vagyunk. A barátom 26, én 24 éves vagyok. Szerintem 2-3 év múlva el lehet gondolkodni a gyerektémán és tévedsz, igenis felnevelnék velem a szüleim a gyerekemet, segítenének, ha véletlenül teherbe esnék és nem hisztériáznának be mint egyesek. Mielőtt hülyeségeket jelentesz ki, kicsit nézz a dolgok mögé.. ;)

Utolsó hozzászóló, a hüvelygyűrűt kihagynám, egyébként hallottam már róla... :)

2013. febr. 13. 12:04
 8/21 Kuuken ***** válasza:
100%

Hagyd rá az anyósodra, majd megnyugszik, ha látja h a semmiért idegeskedik.

Egyébként nem értem, h a párodnak miért kell ilyeneket az anyjával közölni, csak magamból kiindulva ilyeneket nem közölnék anyámmal, h a barátnőm mit és hogyan szed.

2013. febr. 13. 14:50
 9/21 A kérdező kommentje:
Azért mert az én párom szeret dolgok alól kibújni.. és nagyon anyás, szóval nem mer felszólalni az érdekembe sem igazán, most is szinte könyörögnöm kellett.. de már nem érdekel. Megszoktam, hogy mindent egyedül csinálok.
2013. febr. 13. 15:17
 10/21 anonim ***** válasza:
Mondd meg neki, hogy b.sztassa a fiacskáját. Ha annyira nem akar kölköt, tud ő is védekezni (koton).
2013. febr. 13. 19:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!