Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom tisztára megőrült, mit tehetek?
Jaj, nagyon sajnálom! Azt hittem, ismerem milyen az, amikor valaki mindenre kiakad. Tévedem. Ez azért elég durva.
Én a helyedben nem kérnék bocsánatot, inkább megpróbálnám leültetni, és megbeszélni vele a dolgot. Ha az is valami zûrzavarba torkollana, akkor megvárnám, míg vége van az érettséginek. Ha azután továbbra is így viselkedne, szakítanék vele. Ez azért nem járja! Nagyon dícsérendô, amit csináltál. Hogy kedves maradtál, és odafigyeltél rá. Szimtatikus hozzáállás. Remélem minden rendbe fog jönni köztetek!
Hát most így sajnos csak vasárnap tudunk találkozni, addig nem is merem neki felhozni a témát,hogy mi történt,miért ilyen,megint biztosan csak felpukkadna. Most körülbelül 5 perce azt mondta,hogy neki nem nagyon tűnik fel,hogy én törekszem arra,hogy minden jó legyen köztünk ://
És köszönöm szépen a megértő válaszokat! :)
volt barátom akkor viselkedett így, mikor dobni akart, csak még agyalt rajta, és okokat keresett, meg valami rosszat bennem, hogy ne érezzen bűntudatot... sajnálom...
17/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!