Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom tisztára megőrült, mit tehetek?
Nem hiszem,hogy szakítani szeretne, mivel elmondása szerint,ő nagyon szeretné,hogy jó legyen köztünk minden, csak én erre nem vagyok képes ugyebár -.-'
De neked is köszi,hogy elmondtad a véleményed! :)
Skry, azt hiszem tökéletesen beletaláltál a dologba! :) Teljesen jól megfogalmaztad a helyzetemet a barátommal,amit eddig én sem tudtam jól kifejezni,köszönöm!
Közben folyamatosan beszélünk, és mondja,hogy ő nem tudta,hogy meglepetést szervezek neki,meg,hogy jó lesz minden, és szeret. Kíváncsi vagyok rá .. :)
Helyzet a következő! Újabb fejlemény.
Tegnap este nagy szerelem vallás lett végül, hiányzok neki, nem akar elveszíteni, megváltozik ígéri,stb.
De tegnap este egy buliban volt, aminek a képei ma felkerültek az internetre. Ölelget egy lányt.. Hát gratulálok neki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!