Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom tisztára megőrült,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom tisztára megőrült, mit tehetek?

Figyelt kérdés
Nem tudom mostanában mi van a barátommal. Teljesen kifordult magából. Ideges mostanában,fogalmam sincs miért,nem mondta el. Nekem is most van érettségim, de vele próbálok a legkedvesebb lenni,nem kimutatni,hogy én is nagyon ideges vagyok. Szívemet-lelkemet kiteszem,hogy odafigyeljek rá, a legbunkóbb szövegét is kedvesen reagálom le,meglepetést is szerettem volna neki csinálni. DE Ő EZT ÉSZRE SEM VESZI, úgy adja elő,mintha én nagyon lesz*arnám őt,még a fejemhez is vágta,hogy én nem viselkedem vele normálisan. Így,hogy nagyon kedves vagyok vele, még mindig ki tud valamit találni, amibe belém bír kötni. Nagyon elegem van már belőle! Állandóan célozgat a hibáimra, azt hiszi, azt hazudom neki,hogy nem mehetek sehova hétvégén bulizni, közben meg mehetek. De nem is értem,hogy mehetnék, mikor hétfőtől érettségizek. Felhívott,hogy a találkozónkat nem-e bírnánk átrakni egy nappal későbbre, az én válaszom az volt,hogy : háááát, nem baj. És kiakadt MÉG ERRE IS,hogy milyen hangsúllyal válaszoltam,és hogy figyeljek már oda,hogy hogyan viselkedek vele :O hát az eszem megáll. Mikor hibásnak érzem magam, MINDIG bocsánatot kérek,de most egyáltalán nem érzem magam hibásnak,sőt szerintem nem ezt érdemelném :/ Most mit csináljak? A barátom meg nagyon keményfejű.
2012. jún. 15. 20:55
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Nem hiszem,hogy szakítani szeretne, mivel elmondása szerint,ő nagyon szeretné,hogy jó legyen köztünk minden, csak én erre nem vagyok képes ugyebár -.-'

De neked is köszi,hogy elmondtad a véleményed! :)

2012. jún. 15. 21:36
 12/17 anonim ***** válasza:
Igaz, igaz, igaz. Vizsga fontosabb. Előfordul a srácoknál ilyen hullám. Amikor valahogy szabadabbak akarnak lenni, és ezért úgymond "idegesíted". De ezt sokszor nem tudják hogy elmondani, és maguknak sem ismerik be. Szóval ő nem veszi le, hogy bánik veled csak azt látja, hogy ha te másképp viselkedsz. Vagy vársz kicsit és elmúlik, vagy beszélsz vele, ha eddig normális volt akkor sztem változtatni fog. Vaagy ha ez nem jön be, te is bekeményítesz. Hamar megenyhül ám az ember, ha nem veszik fel a telefont
2012. jún. 15. 21:36
 13/17 A kérdező kommentje:

Skry, azt hiszem tökéletesen beletaláltál a dologba! :) Teljesen jól megfogalmaztad a helyzetemet a barátommal,amit eddig én sem tudtam jól kifejezni,köszönöm!

Közben folyamatosan beszélünk, és mondja,hogy ő nem tudta,hogy meglepetést szervezek neki,meg,hogy jó lesz minden, és szeret. Kíváncsi vagyok rá .. :)

2012. jún. 15. 21:41
 14/17 anonim ***** válasza:
Örülök, hogy segíthettem.
2012. jún. 15. 21:50
 15/17 A kérdező kommentje:

Helyzet a következő! Újabb fejlemény.

Tegnap este nagy szerelem vallás lett végül, hiányzok neki, nem akar elveszíteni, megváltozik ígéri,stb.

De tegnap este egy buliban volt, aminek a képei ma felkerültek az internetre. Ölelget egy lányt.. Hát gratulálok neki!

2012. jún. 16. 21:33
 16/17 anonim ***** válasza:
azért csinálja ezt mert megteheti veled.a lányok kicsit olyanok mint a "lókutyák":nehéz őket betörni de akinek sikerül annak a későbbiekben szinte mindent elnéznek és már mazohistamód csakazért is vele maradnak
2012. jún. 16. 21:39
 17/17 anonim válasza:
Én csak azt tudom mondani ha nem bírod hagyd ott mert később ő lesz az a típusú férj aki ver minden apró dologért. Ha felböszited lehet már most megteszi. Jobb ovatosnak lenni. Én azt mondom hogy valami nyilvános helyen kérdezd meg tőle mi a baja ha nem mondja el akkor meg hagyd ott. Mond el hogy te megpróbáltál kedves lenni megkérdezted mi baja mivel nem érdekled annyira hogy megbizon benned és elmondja így jobbnak látod ha időre szüneteltetitek a dolgokat vagy szakítotok. Ez rád van bízva.
2012. jún. 18. 09:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!