Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az anyósom fröcsögve, ordítva kidobott. Oda engedjem a 4 éves gyereket?
Az történt, hogy 23 hétre a második gyerekünket meg kellett szülnöm, 2 héttel utána elmentünk (200 km-re) az anyósékhoz, mikor beléptünk megláttam hogy több főre van terítve, kiborultam, hogy odahívta a sógornőméket aki velem egyidős terhes volt, nem akartam, egyszerűen nem tudtam kismamára ránézni, a férjem rögtön látta mi van és közölte mi nem maradunk...de közben befutottak, szó szót követett, Ő engem okolt mindenki előtt hogy mit kell ebből ekkora ügyet csinálni az semmi ami velem történt, aztán üvöltve közölte hogy elvettem tőle a fiát és takarodjak ki a házából! Mindezt a 4 éves gyerek előtt. Eljöttünk, ez októberben volt azóta csak a férjem találkozott vele egyszer. Most azt akarja hogy a balatoni házunkba menjen le a férjem a gyerekkel szombaton találkozzanak ott. Mit csináljak??? Elengedjem a gyereket?
Még annyi, hogy az apósom nem volt az üvöltözéskor otthon mert előtte ezt nem merte volna csinálni. Ő azóta volt is nálunk vele jóban vagyok, Ő is ott lesz a balcsin és szeretné az unokát látni.
"semmi ami velem történt, aztán üvöltve közölte hogy elvettem tőle a fiát és takarodjak ki a házából! Mindezt a 4 éves gyerek előtt."
Majd ha magábaszáll és bocsánatot kér tőled, addig egy lépést sem!
Gondolom 23 hétre nem tudta életképesen megszülni a pici babát. Amit sajnálok. :(
Én biztos pofán vágtam volna az anyóst. Igazából komolyan a saját anyámra ráordítanék, ha ennyire paraszt módon beszélne valakivel, aki közel áll hozzám. Tökre nem érdekel, hogy kinek az anyja. Ettől még vannak b.unkó, defektes emberek.
A gyereket te érzed. Én lehet felajánlanám az apósnak hogy jöjjön át, őt szívesen látjuk. De mondjuk a férjedet se egészen értem. Anyósod rádordít, ő meg áll, mint egy faszent és meg se szólal?...
gondolom kora szülése volt valami okból kifolyólag és ez valószínűleg eléggé mély nyomot hagyott benne amit még nem hevert ki, és nem szeretett volna a sógornőjével találkozni aki vele egy idős terhes volt mert az emlékeztette volna hogy elvetélt.
A kérdésedre válaszolva, én elengedném, baja biztos nem esik! Ha nem engeded el akkor még jobban utálni fognak. Ha a gyerekkel nem viselkedik bunkón akkor semmi okod szerintem hogy megtilts hogy találkozzon a mamájával és a papájával. Ráadásul a férjed is ott lesz (aki a leírás alapján melletted áll) szóval ő szemmel tudja tartani a gyereket meg a mamit :)
Huh hát ez komoly kérdés,a sok lökött kérdés közt.
Neked kell döntened.Ha a gyerek akar menni,engedd.Ha nem engeded,még nagyobb gonosz menye leszel anyósodnak.Ha a férjed egész hétvégén ott van,talán nem engedi hogy esetleg tömje a gyerek fejét.Olyasmire gondolok,hogy te vagy a minden,csak a szép, a jó, meg az okos nem.Meg talán apósö is kordába tartja a drága nejét.
3éves kislány apukája voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!