Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátommal szeretkeztünk, kiszakadt a gumi! Most mit tegyünk? Egyébként pénteken múlt el a menzeszem és ez szombaton történt. Anyósom azt mondja hogy akkor nem lehetek terhes, mert még nincs peteérés.
bármikor lehetsz terhes, peteérés bármikor bekövetkezhet. ha nem hiszed, gondolkozz el rajta, hogy hogy születnek a kétpetéjű ikrek. két érett petéből, ami biológiailag elméletben nem lehetne, mégis előfordul, nem is ritkán.
már lekéstél úgy látom a 72 órás tablettáról. nincs mit tenni, vársz a következő vérzésig. ha nem jön meg, csinálsz tesztet.
19 éves vagyok, akkor vettük észre amikor már elélvezett, kivette, és láttuk hogy a gumi ki van szakadva, csináltam tesztet negatív lett, de még csinálni fogok szeptemberbe is.
Félek az abortusztól,de ha pozitív lesz akkor is meg kell tennem, nincs pénz a fenntertására!
Tényleg hogy csinálják az abortuszt???
Kaparással?
NAGYON FÁJDALMAS?
Mennyi pénzbe kerül az elvetetés?
Nincs se jövedelem, se semmi.
Van olyan hogy szociális úton elveszik tőlem és nem kell fizetnem?
/Ezt csak hallottam/
Mikor jelentkeznek a terhességi tünetek???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!