Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Az anyósom megőrült?! Lehet,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az anyósom megőrült?! Lehet, hogy utál?

Figyelt kérdés

A helyzet az, hogy a párommal 2 éve vagyunk együtt..

Hétvégente vagyunk együtt, egyébként fogamzásgátlót szedek. Szerintem nem mondok újat azzal, előfordult hogy egy kimaradt. A legutóbbi eset is ez volt, bár akkor a gyógyszertárba nem tudtak odaadni a fogamzásgátlómat, mert havi kiszerelésben volt rá recept. Lényeg a lényeg, ez a 2 eset általában mindig kitudódott, hála a barátomnak, akinek egyébként is már elmondtam, hogy ezeket ne nagyon kösse az anyja orrára, ugyanis neki most az jön le, hogy én magamhoz akarom a fiát láncolni, hogy felelőtlen vagyok.. mert 2 év alatt 2 ilyen eset előfordult. Hiába mondtatok az anyjának akármit is, Ő ugyan nem mondja ki, de látom rajta, hogy retteg attól, hogy gyerek lesz. Egyébként van egy közös szülésznő ismerősünk, mostanában vele diskurál és Őt küldi rám, hogy világvége van, ha egy db gyógyszer kimarad. Könyörgöm, benne van a használati útmutatóba, hogy mi a teendő olyankor. Szerintem olvasni talán tudok, de most mégis én vagyok a fekete bárány és már kezdek belefáradni a magyarázkodásba a semmiért!! Nem akarok gyereket! Egyébként sem lenne hozzá semmi köze az anyósomnak, még sem akarok rossz kapcsolatot vele. De mégis mit tegyek, hogy higgyen nekem???

Ui: Az Én szüleim örülnének egy unokának, holott rosszabbul állunk.. mint a barátom és szülei. :)))

2013. febr. 13. 10:06
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Vagy inkább kérdezd meg ezt: "Nem nevelte a a fiát a megfelelő védekezésre, azért aggódik ennyire, hogy teherbe ejt?"
2013. febr. 13. 19:09
 12/21 A kérdező kommentje:
Teljesen igazatok van, meg is mondtam neki, hogy amíg ezt nem tisztázza az anyjával.. elgondoló, hogy szükségszerű-e találkoznom is vele. Ha ennyire bízik az anyja bennem, akkor felesleges vagyok oda..
2013. febr. 13. 19:24
 13/21 anonim ***** válasza:

Ha viszont már húszon évesek vagytok, az egészen más. Nyilván tisztában vagytok az alapvető védekezéssel és az esetleges következményekkel.

Az, hogy az anyósjelölt úgy kezeli a fiát, mint valami óvodást, az már elég nagy gond. Ez a tipikusan az "én ártatlan kisfiacskámnak senki sem jó, mert minden nő egy szemét ribanc, aki majd direkt felcsináltatja magát, hogy ráakaszkodhasson" hozzáállás, így akármi lesz, neki sosem lesz jó. Itt most a srácnak kell döntenie, hogy mi legyen, mert ha továbbra is ennyire anyuci befojása alatt áll, akkor nem sok jövője van a kapcsolatnak.

2013. febr. 14. 06:33
 14/21 A kérdező kommentje:

Teljesen egyetértek az utolsó hozzászólóval. Bár az "anyós" még nem mutatta ki a foga fehérjét 100%-osan, de ezekkel az apró kitöréseivel, elég gyanús már. És igazad van, sokáig ezt nem fogom bírni ... ha ennyire befolyásolható marad a barátom, nem tudom mi értelme lesz annak, hogy én vagyok neki. Örökké belefognak szólni az életébe a szülei.. De ez még a jövő kérdése. A lényeg, hogy most erről a témáról szálljon le az anyja, mert nincs valóságalapja...

Hát hiába kicsit, visszamaradott az anyja .. de minden téren, ami nem is zavar eddig, csak nekem ne hisztizzen olyanról amihez sok köze nincs, mert kiütöm a világűrbe az alaptalan vádjaival együtt.

Elég a bajom, de még Ő is rátesz egy-kettővel. Abba lehet hagyni. :/

2013. febr. 14. 10:47
 15/21 anonim ***** válasza:
Ha még együttélnek, akkor van gond. Ha viszont már elköltözött a srác, akkor meg végképp fogják be a pofájukat. Komolyan kiakasztanak az ilyen emberek. Fiatalon lehet, hogy ők sokkal rosszabb dolgokat műveltek, erre nem hagyják békén a gyerekeiket. Aztán majd csodálkoznak, ha öregkorukban leszarják őket.
2013. febr. 14. 13:02
 16/21 A kérdező kommentje:

Még vele él, de megmondtam a barátomnak, hogy hogyha már ténylegesen tervezzük a babát, nem fogom hagyni, hogy bárki is beleszóljon majd a nevelésébe, az életünkbe..

Most még elnézek dolgokat...

2013. febr. 14. 21:10
 17/21 anonim ***** válasza:
Pedig bele fog pofázni. Sokkal jobban, mint most. Ezért kell otthagyni a francba, külön élni.
2013. febr. 15. 11:43
 18/21 anonim ***** válasza:

Már ne haragudj, de ebben az esetben nem az anyósod őrült meg. Ha egy 26 éves pasinak annyi esze van csak, hogy okvetlenül a kedves mamával beszéli meg, ha a 24 éves barátnője elfelejtette el bevenni a fogigátlóját, az tényleg egy hülyegyerek. Nem kell rajta csodálkozni, ha az anyja úgy is kezel titeket, mint két hülyegyereket. Ne anyósodra told a dolgot; a pasidnak mondd meg, hogy anyukával kizárólag a saját altestére vonatkozó információkat ossza meg, mert a tiédhez semmi köze.

Ha jöhet majd az unoka, részletesen be fog számolni a "gyártási folyamat" részleteiről is? Akkor anyósod azon fog fennakadni, hogy miért nem vagy már terhes? A párodnak magyarázd el a "magánügy", "magánélet" fogalmát,és mindjárt nem kell tüzet okádnod majd az anyjára.:-))

2013. febr. 24. 21:38
 19/21 A kérdező kommentje:
Ahogy írtam is előzőleg.. nem csak az anyósomra voltam mérges... hanem a barátomra is. :)
2013. febr. 25. 07:33
 20/21 anonim ***** válasza:

Azért légy már egy kicsit önkritikusabb! Nézd meg, hogy az eredeti kiírásban mekkora terjedelemben (és milyen stílusban) foglalkozol azzal, hogy anyósod megőrült-e? Nem őrült meg. Ha a fia elmesélte neki, hogy te nem szedted be a gyógyszeredet, akkor mire gondoljon? Joggal gondol arra, hogy a fiát foglalkoztatja ez a probléma, mert még, vagy egyáltalán nem akar tőled gyereket. Tehát úgy gondolja, hogy joggal félti a gyerekét, nehogy a tudta nélkül apává tedd.

Az más kérdés, hogy 2 év alatt 2 kihagyott tablettából nem kell ekkora ügyet csinálni, és ha egyszer tisztázódott, hogy nincs semmi gond, akkor nem kell túlparázni.

De az alapkérdés változatlanul az, hogy mi a bánatos fa..ért mond el a 26 éves, ivarérett felnőtt pasid olyasmit az anyjának, amihez semmi köze??? Talán vele kellett volna mindenek előtt közölnöd, hogy "kiütöd a világűrbe", ha nem képes felnőtt férfiként viselkedni. Akkor valószínűleg most nem kéne az anyósodon puffognod. Bár lehet, hogy már a fia miatt sem...

2013. febr. 25. 09:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!