Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A túlsúly kizáró ok fogamzásgátló felírásánál?
Évekig szedtem fogamzásgátlót,majd az orvosom azt mondta,hogy nem írja fel többet,mert a túlsúlyom miatt nagyobb a rizikó a trombózisra.
Abbahagytam a szedését a nyáron,de most újra szeretném szedni,mert megbolondulok. Rendszertelen és erős a menzeszem, pattanásos vagyok, a szex sem ugyanolyan így... Minden bajom van.
Megtagadhatja, hogy nem írja fel, ha én azt szeretném, hogy márpedig igenis írja fel?
Értem én, hogy kockázat, meg rendes tőle, hogy ilyen lelkiismeretes, de szedni szeretném...
"ha lenne torombózis hajlamom,akkor anno miért írták fel?:)"
Ha te tudnád...
Trombózishajlamom van. Elvégezték az APC vizsgálatot még a fogamzásgátló felírása előtt.
Visszamentem az eredményért: pozitív. Szépen felírták a kezelési könyvecském elejére, majd felírták a tablettát.
Senki nem mondott semmit.
Nem mondták, hogy nem szedhetem, nem mondták, hogy baj van.
Akkor még nem volt netem, de nem is kételkedtem az orvosok szakértelmében, így nem néztem volna akkor sem utána.
1,5 évig szedtem abban a tudatban, hogy szedhetem.
Akkor találkoztam egy rendes prof.-fal, aki felhívta rá a figyelmemet, hogy nem kéne szednem.
Boldogan élek, és élvezem az életet :)
A vékonyság nem egyenlő az egészséggel, és nem kell ahhoz vékonynak lenni, hogy valaki boldog legyen. Vagy szerinted csak a vékony emberek kiváltsága ez?:) Talán még boldogabb és kiegyensúlyozottabb is vagyok mint sok vékony ember. Ez nem testalkaton múlik!;)
Persze tudom, hogy nem egészséges dolog a túlsúly, de ugyanúgy nem egészséges dohányzás sem pl. A dohányosokkal mégis valahogy toleránsabbak az emberek, mint a túlsúlyosokkal.... :)
Nem tudom hogy jön ide az, hogy kitiltják a dohányosokat bizonyos helyekről, itt most az egyén saját egészségéről volt szó dohányzás szempontjából, vagy túlsúly szempontjából.
Attól, hogy kövér vagyok még nem vagyok 150 kilós koca, és kifejezetten nem vagyok ronda :)
Egy szóval sem mondtam, hogy egészséges vagyok, egyértelmű, hogy a túlsúly nem egészséges dolog..
A pattanás meg nem annyi, mint egy 14 éves kiskamasznak, szerintem egy felnőttet 1-2 pattanás is kiborítja, főleg ha úgy élte le a kamaszkorát, hogy egy darab pattanása nem volt. Nem kell minden szót kiforgatni, az "a szex sem ugyanolyan így" nem azt jelenti,hogy nem élvezném - élvezem, csak más gumival mint anélkül, ezt mindenki beláthatja.
Gratulálok a stílusodhoz, ezzel saját magad járatod csak le, hogy így bírsz csak kommunikálni. Anyádat ezúton csókoltatom a nevelése miatt.
Megértem ,hogy nem örülsz amiért kapod itt a lebaszást a súlyod miatt de van igazságalapja a dolognak amit mondanak habár nem mindenkinek de azt be kell látnod ,hogy ezzel másoknak is okozhatsz kellemetlenséget nem a csak a vizuális látványra gondolok.
Mondjuk ha nem kezded magad rendbe tenni akkor nagyobb a kockázata a szív problémáknak és egyéb szervi dolgoknak.
Ami pedig azt jelenti ,hogy akkor majd később gyógyszert kell szedned mert most egészségtelen voltál és ezzel anyagi "kárt" okozol másoknak mert a dokiknak veled kell foglalkozniuk ahelyett ,hogy olyan betegeket látnának el akik tényleg veleszületett betegséggel élnek vagy éppen még megakadályozható és szinten tartható betegséggel élnek bevallom én egy átlagos testalkatú ember vagyok és így nekem könnyű ezt mondani de sportolok is mellette és nem a Big Mac és pacalpörkölt világában élek.
Ami a pirulát illeti:
A fogamzásgátlóknak azért vannak mellékhatásai és mondjuk alapjáraton egészségtelen vagy akkor minek akarod tetézni a bajt?
Ezzel azt szeretném mondani ,hogy az doki bizonyára nem a szexuális dolgaidat tette előtérbe hanem a hosszú távon gondolkodott ,hogy nem kéne 35-40 évesen kipurcannod.
Szerintem lassan változtass az életmódodon mert azért nem rossz dolog vékonynak lenni főleg ha egy nő az illető mint te hiszen akkor több numerában lehet részed és akkor a gumis megoldás is elég lesz lehet.
De gondolom úgy se fogsz változtatni tehát emelem kalapom az emberi hülyeség és lustaság oltárán.
Tudom, hogy van igazság abban amit mondanak, és sok van abban is, amit mondasz.. Csak tudod van egy bizonyos szint, amit azért jó lenne megtartani, és nem olyan stílusban előadni a mondandót, mint egyesek.
Nem élek a pacalpörökölt és a Big Mac világában, annyira értelmesen kezdted a mondandódat, nem tudom miért kellett így befejezned.. :)
Azért örülök a (többnyire) intelligens hozzászólásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!