Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Így is hat a fogamzásgátló?
Figyelt kérdés
A tájékoztatóban azt írták, hogy közel azonos időben vegyük be, de én 2-3 órás eltérésekkel szoktam. Ettől függetlenül ugyanolyan biztonságosan hat, mint akik például 1 órán belül veszik be a gyógyszert?2013. febr. 3. 23:36
2/5 anonim válasza:
nem véletlenül írják rá, hogy ugyanabban az időben vedd be. így van rá esély, hogy teherbeess mellette.
nődokid nem mondta?
állíts be a telefonodon jelzést, és mindig tartsd magadnál a gyógyszert. a fogamzásgátló nagy felelősség...
3/5 anonim válasza:
2. attól h két vagy 3 ó késéssel veszi be semmi baja nem lesz. nem véletlenül van a tájékoztatóban a 12óra..
és nem is azonos órát ír a tájékoztató, hanem csak azonos napszakot
4/5 anonim válasza:
a 12órás limit annál a résznél van, "hogyha elfelejtettem bevenni a tablettát..." :) A tájékoztatóban is az van, hogy az a legjobb, ha azonos időben kb. Én pl. mindig negyed 9kor veszem be. Plusz-minusz 1 óra nem számít, de a legjobb szerintem, ha 1óránál többet sosem csúszol :)
5/5 anonim válasza:
szerintem pár óra még nem fog gondot okozni.
én este szoktam bevenni, de volt rá példa hogy 2 órával később értem haza, és csak akkor tudtam bevenni. sosem volt belőle probléma :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!