Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Fogamzásgátló és antibiotikum...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fogamzásgátló és antibiotikum után ennyi idő elég?

Figyelt kérdés
Fogamzásgátlót szedek, de arcüreg gyulladás miatt antibiotikumot kellett szednem. Úgy alakult, hogy az antibiotikum szedése alatt elfogyott a fogamzásgátló így jött a 7 napos szünet. A 7 napos szünet alatt elfogyott az antibiotikum is és a menstruációm is rendesen megjött. Az antibiotikum egy szerdai nap fogyott el, a fogamzásgátlót pedig az azt követő héten kedden kezdtem el újra szedni, a párommal pedig pénteken feküdtünk le védekezés nélkül. Az lenne a kérdésem, hogy ha szerdán fejeztem be az antibiotikumot, és rákövetkező héten pénteken történt az aktus, akkor már újra teljesen védett vagyok? Előre is köszi a válaszokat! :)

2013. febr. 3. 17:54
 1/7 anonim ***** válasza:
ha aggódsz és nem vagy biztos benne, akkor mért nem használtatok gumit?
2013. febr. 3. 18:15
 2/7 anonim ***** válasza:

Elsőnek igaza van. Most már nem baromira mindegy? Megtettétek, most más késő bánat. Vagy védett, vagy nem.

Előbb kell gondolkodni, nem utána.

2013. febr. 3. 18:18
 3/7 A kérdező kommentje:
Csak véleményeket szerettem volna kérni..
2013. febr. 3. 18:25
 4/7 anonim ***** válasza:
Az a véleményük, hogy maximum a jóisten tudja, hogy védett-e vagy nem.
2013. febr. 3. 18:27
 5/7 A kérdező kommentje:
Más valaki esetleg?
2013. febr. 4. 14:45
 6/7 bensdorp ***** válasza:
Nagy valószínűséggel védett vagy. Antibiotikum szedése után átlag 1 hét, mire a bélflórád helyreáll, és akkor lesz újra maximális hatékonyságú a fogamzásgátló. Pár napot jelenthet ide vagy oda, hogy milyen antibiotikumot szedtél, milyen dózisban, és hogy mennyire gyorsan tudott regenerálódni a saját baktériumflórád.
2013. febr. 4. 14:57
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!:)
2013. febr. 4. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!