Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Fogamzásgátló hat antibiotikum...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fogamzásgátló hat antibiotikum mellett?

Figyelt kérdés
symicia fogamzásgátlót szedek, mindig bevettem. beteg vagyok és antibiotikumot kell szednem( forcid solutab a neve). a párom "vigyázott" amikor együtt voltunk, de aggódok... mi van ha még sem volt elég ovatos.. alapból nem paráznék de nem tudom hogy mennyire befolyásolja a két gyógyszer egymást. megnéztük a leirásukat és elvileg a kettőnek a hatóanyagai nem befolyásolják egymást, de ha valaki többet tud erről és segítene akkor megköszönném !
2013. jan. 19. 19:09
 1/5 anonim ***** válasza:
elvileg gyengítheti, ilyenkor ajánlott mellette kiegészítő védekezés.
2013. jan. 19. 19:09
 2/5 Ivan Iljics ***** válasza:
"Kockázatok és mellékhatások tekintetében kérdezze orvosát, gyógyszerészét."
2013. jan. 19. 19:14
 3/5 anonim ***** válasza:
elvileg a papírján rajta kell lennie, de nem gyengítheti semmi esetre sem. pl. az antidepresszáns igen, mivel nagyon erős hormonális hatása van, de az antibiotikumnak nincs.
2013. jan. 19. 19:16
 4/5 harcosangyal ***** válasza:
én úgy tudom nem hat. Nekem a háziorvos minden alkalommal elmondja a monológját antibiotikum esetén: "védekezzenek máshogy is" Szerintem mindent elmond. (A megszakításos nem minősül túl jó fogamzásgátlásnak, és akkor finoman fogalmaztam.)
2013. jan. 19. 19:17
 5/5 harcosangyal ***** válasza:
"Orvosa tájékoztatja, amennyiben kiegészítő fogamzásgátló módszerre lesz szüksége (pl. óvszer) és arról is, hogy ezt milyen hosszan kell alkalmaznia. Néhány gyógyszer csökkentheti a Symicia hatását ... > ANTIBIOTIKUM < (például a grizeofulvin, ampicillin és tetraciklin)..." [A például nem takar mindent.]
2013. jan. 19. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!