Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásátló mellett antibiotikum?
Figyelt kérdés
2012. okt. 7. 17:02
2/6 anonim válasza:
kiegészítő védekezés kell...(óvszer 1hónapig)...
3/6 Vadkan01 válasza:
az antibiotikum semlegesíti a hatását úgyhogy nem
4/6 anonim válasza:
Most akkor megsúgnám, hogy nem minden antibiotikum, de mivel nem fog mindenki utána nézni, így azt mondják, hogy védekezz mellette.
Direkt olyat kértem felfázásra, amit szedni lehet mellette, utána néztem, és tényleg semmi köze nem volt hozzá, mert annak a hatóanyaga nem csinál vele semmit. No ennyi...Nem lettem terhes azóta sem.
5/6 anonim válasza:
Osztom az előttem válaszoló véleményét!
6/6 anonim válasza:
Igen, szerintem is így van. Hacsak nem szándékosan olyat iratsz fel a dokival, vagy nem mondja utólag hogy ez olyan, kiegészítő védekezés kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!