Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A túlsúly kizáró ok fogamzásgátló felírásánál?
Évekig szedtem fogamzásgátlót,majd az orvosom azt mondta,hogy nem írja fel többet,mert a túlsúlyom miatt nagyobb a rizikó a trombózisra.
Abbahagytam a szedését a nyáron,de most újra szeretném szedni,mert megbolondulok. Rendszertelen és erős a menzeszem, pattanásos vagyok, a szex sem ugyanolyan így... Minden bajom van.
Megtagadhatja, hogy nem írja fel, ha én azt szeretném, hogy márpedig igenis írja fel?
Értem én, hogy kockázat, meg rendes tőle, hogy ilyen lelkiismeretes, de szedni szeretném...
Épp ezért nem értem, hogy ha annyi kövér nő és dohányos (mert ugye az is rátesz egy lapáttal) szed, akkor......
Na,hát így jártam :)
Köszönöm!
Fontos lenne tudni, hogy mégis hány cm és hány kg vagy.
Ha akarod, privátban írd le.
nőgyógy. asszisztens
Ok és okozat.
A túlsúly okozhat hormonzavart.
Nagyon valószínű, hogy ha lefogynál, nem csak hogy újra szedhetnéd a tablettát, de a hormonzavarod is megoldódna.
Gondolkodj el rajta!
Hm,ha lenne torombózis hajlamom,akkor anno miért írták fel?:)
Ez a doki viszont bizonybizony hasraütésszerűen azt mondta,hogy nem írja fel, évek óta nem néztek már vérképet,csak akkor amikor elkezdődött ez az egész kálvária.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!