Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most kéne aggódnom?
Figyelt kérdés
Elfelejtettem bevenni 2 db fogamzásgátlót az ehónapi levelemből. Az elsőt a negyedik nap felejtettem el mikor épp szeretkeztem, a másodikat a 17dik napon... Nem tudom mi a fene van velem, még sose voltam ilyen figyelmetlen :S mennyi az esélye annak hogy teherbe esek? Nem védekezünk, sőt mindig bennem megy el...2012. júl. 20. 23:38
1/9 anonim válasza:
Elég nagy. Legalább esemény utánira lehetett volna eszed.
2/9 anonim válasza:
De nem értem, miért nem védekeztek különösen odafigyelve, ha nagyon gáz lenne most egy gyerek???
3/9 anonim válasza:
ha honapok óta szeded akkor valószinüleg nem lesz gond de máskor figyelj oda jobban.
4/9 A kérdező kommentje:
Van egy 11 hónapos gyerekem és még várni szeretnénk a tesóval legalább 1-2 évet. Persze nem a világvége lenne ha teherbe esnék, de azért jó lenne még ha nem jönne. Nem vetetném el csak mindenki azt mondja hogy 2 picivel nehéz én pedig rengeteget vagyok egyedül.
2012. júl. 21. 14:52
5/9 A kérdező kommentje:
Most vettem észre hogy enyhén vérzek (rózsaszín). Nem értem miért.. 1hét múlva várom a menszeszem.. Ennek van köze a fogamzásgátló tablettához?
2012. júl. 22. 00:08
6/9 A kérdező kommentje:
Most meg barnázom..?
2012. júl. 22. 22:59
7/9 anonim válasza:
Kitudja! Menj nődokihoz, majd ő ad szakértői választ! Mire várz?
8/9 anonim válasza:
Most komolyan, azt hiszed itt gyakorin mindenkinek minimum orvosi végzettsége van? Irány a nőgyógyász.
9/9 A kérdező kommentje:
Természetesen elfogok menni csak kiváncsi voltam a tapasztalatokra. Egyébként már nem barnázok, csak egy kis folt volt.. Gondoltam megnyugtattok amíg eljutok a dokihoz ..
2012. júl. 24. 00:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!