Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Aggódnom kéne? Többi lent.

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aggódnom kéne? Többi lent.

Figyelt kérdés
Pénteken elszakadt a gumi és szombat kora délután esemény utáni tablettát vettem be.. ma kedd van és még nem jött meg.. mikor kéne megjönnie? amúgy múlthét hétfőn múlt el a mensim.. :( szüleim nem tudják.. ha nem jön meg mit csináljak? terhes lehetek?
2011. jan. 18. 17:59
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
ha vettél be tablettát, akkor szerintem nincs semmi probléma!
2011. jan. 18. 18:00
 2/13 anonim ***** válasza:

Várj! Te hány éves vagy? Ha egy hete múlt el akkor mi a fészkes fenéért kellene most megjönnie?

Szerintem te ne szexelj még nem neked való,ilyen alap dolgokkal nem vagy tisztában!:S

2011. jan. 18. 18:08
 3/13 A kérdező kommentje:

Te nem tudod miről beszélsz drágám.....

Hétfőn elmúlt.. eddig tudsz követni? pénteken elszakadt a gumi.. tudod óvszer.. szex közben..szombat irány esemény utáni... meg kell jönnije mert azért van a tabletta.. érted? mert am terhes leszek.. de ha ezzel nem vagy tisztában akkor neked nem való a szex..;)

2011. jan. 18. 19:29
 4/13 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok biztos benne, hogy így működik az eseményutáni tabi!
2011. jan. 18. 19:34
 5/13 A kérdező kommentje:

Nézz utána ;) és amihez nem értesz ne szólj bele..

mellesleg én most használtam és rá van írva h működik.. csak rohadtul nagy gáz h nem jön meg..

2011. jan. 18. 20:42
 6/13 anonim ***** válasza:

Milyen eseményutánit vettél be?

Én életemben egyszer Escapelle-t,és akkor jött meg, amikor egyébként is meg kellett volna (1 napot késett), és ez kb 10-12 nap volt.

2011. jan. 19. 08:40
 7/13 anonim ***** válasza:
Az eseményutáni tabletták nem "hozzák" meg a menstruációt, az a szokott időben fog jelentkezni.
2011. jan. 19. 08:52
 8/13 anonim válasza:

Szia!

Minden esemény utáni tabletta mást vált ki az ember szervezetéből, velünk is történt hasonló eset sajnos. Elmentünk orvoshoz, írt fel esemény utánit (Escapelle tabletta). Nekem a doki azt mondta, hogy nem feltétlenül kell megjönnie utána, de mindenkire máshogy hat. November 23-án lett vége a menstruációmnak és December 3-án történt a "baleset", 72 órán belül bevettem a tabit és durván egy hétre rá 10-én megjött a menstruációm megint. És sokkal intenzívebb fájdalommal mint máskor. Az ilyen gyógyszerek teljesen felboríthatják a hormonháztartást, sajnos nekem alapból rendszertelen a mensim, úgyhogy még jobban megbolygatta a szervezetem. Azóta még nem jött meg, remélhetőleg ez a gyógyszer mellékhatása. Egyszer csináltam tesztet, az negatív lett és a héten megyek nőgyógyászhoz! Ne aggódj! Egyrészt nem feltétlen kell megjönnie az esemény utánitól, másrészt pedig ha meg is jön tőle, lehet, hogy csak egy hétre rá! :) Ha nagyon parázol, akkor pedig várj pár napot, majd csinálj tesztet! :)

2011. jan. 19. 10:31
 9/13 anonim ***** válasza:

"meg kell jönnije mert azért van a tabletta.. érted? "

Escapelle:

"A kezelést követően a menstruáció rendszerint a megfelelő időpontban jelentkezik és normális lefolyású. Ritkábban azonban pár nappal korábban vagy később jelentkezhet. Amennyiben menstruációja több mint öt napot késik, vagy a megfelelő időben jelentkezik ugyan, de lefolyása eltér a megszokottól, vagy a terhesség gyanúja (émelygés, hányinger, hányás, emlőfeszülés, stb) fennáll, forduljon orvosához."

EllaONe:

"Az ellaOne bevétele után a legtöbb nőnél a várt időben normális menstruáció jelentkezik, néhányuknál azonban a megszokottnál később vagy korábban következhet be a menstruáció (lásd "LEHETSÉGES MELLÉKHATÁSOK" című 4. pont). Ha menstruációja több mint 7 napot késik, szokatlanul enyhe vagy szokatlanul erős, vagy olyan tüneteket tapasztal, mint a hasi fájdalom, émelygés, hányás vagy emlőfájdalom, vagy arra gyanakszik, hogy esetleg terhes lehet, végezzen terhességi tesztet a terhesség kizárására."

Rigesoft:

"Amennyiben menstruációja több mint öt napot késik, vagy a megfelelő időben jelentkezik ugyan, de lefolyása eltér a megszokottól, vagy a terhesség gyanúja (émelygés, hányinger, hányás, emlőfeszülés, stb.) fennáll, forduljon orvosához egy esetleges terhesség kizárása érdekében."

Tudod, a betegtájékoztatót nem azért adják, hogy elolvasd...

2011. jan. 19. 12:51
 10/13 A kérdező kommentje:

Elolvastam de nem értem..

A szokott időben késik 5 napot.. vagy a bevétel után rá 5 napig kell megjönnie? Én úgytudom mindenképp most kell megjönnie.. hisz ez akadájozza meg hogy ne termékenyüljön meg a petesejt.

2011. jan. 19. 14:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!