Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mercilon fogamzásgátlót...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mercilon fogamzásgátlót szedek 8 napja (mensi első napjától kezdve) 8. napja megvan a vérzésem, gondolom ez holnap, a 9. napon se lesz máshogy. Normális ez, vagy fel kéne hívnom a nőgyógyászt? Mit kell ilyenkor tenni? Egyáltalán kell-e aggódnom?

Figyelt kérdés

Az utóbbi 3-4 hónapban egyébként (mikor még nem szedtem a tablettát) a vérzés beállt 5 nap hosszúságúra. Most szedek legeslegelőször fogamzásgátlót, nem tudom mi számít normálisnak, mi nem. Csak nagyon fura ez a hosszúság. Régebben is 7 napnál sosem volt több..

18/L

2011. okt. 20. 23:04
 1/9 anonim ***** válasza:
normalis, hiszen bekavartal a hormonhaztartasodba.
2011. okt. 20. 23:08
 2/9 anonim válasza:
100%
Én is Mercilonnal kezdtem... Aztán megvolt egy teljes hónapig... :O Meglepett a dolog, ezért felhívtam az orvost. Mondta, hogy semmi baj. Kicsit később saját kérésre kezdtem mást szedni.. Na de ez nem ide tartozik :D
2011. okt. 21. 00:47
 3/9 A kérdező kommentje:
egy teljes hónapig?:| és ez nem számít vérveszteségnek vagy ilyesmi? miután elkezdted a második levelet, már minden okés volt?
2011. okt. 21. 15:58
 4/9 anonim ***** válasza:
fogd már fel h normalis. ezen nem kell meglepodni. közti vérzésnek hivják.
2011. okt. 21. 16:03
 5/9 A kérdező kommentje:

szerintem teljesen normálisan kérdeztem. egyáltalán nem érzem jogosnak a "fogd már fel"-t... köszönöm a stílusod.

azt gondolom/gondoltam nemlehet közti vérzés, mivel még el se múlt egyáltalán.

2011. okt. 21. 19:06
 6/9 anonim válasza:
51%
Hát a második levélnél nálam már nem volt semmi. De ez nekem nem olyan erős vérzésként zajlott le, mint egy rendes menstruáció. Sokkal gyengébb volt, és fájdalommentes. És egyébként, amióta fogamzásgátlót szedek, azóta nem fáj semmim, pedig előtte volt, hogy görcsoldó injekciót kellett kapnom :) Szóval kitartás és pozitív végeredménye lesz :)
2011. okt. 21. 19:55
 7/9 anonim ***** válasza:
nem rosszindulattal irtam. csak h nyugodj már le szépen :) nincsen gond. minden rendben, a gyogyszer bekavar, hiszen ilyenkor nem a természetes rend szerint zajlanak a dolgok benned, hanem minden " beallitott " musor szerint tortenik.
2011. okt. 21. 22:13
 8/9 A kérdező kommentje:
köszönöm:)
2011. okt. 21. 23:29
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Én is szedtem Mercilont, de nekem ez volt az egyetlen ami bevált.(előtte 2 fajtát szedtem) Amúgy, ne aggódj, ez normális dolog. Akik érzékenyebbek az ilyen hormonális beavatkozásra, azoknál jelentkeznek ilyen tünetek.(szerintem a nők 95%a... és ezzel kapcsban meg no comment, h mi szedünk ilyen szereket..) Nekem azt mondta a nőgyógyász amikor legelőször szedtem h min 3 hónap amíg a szervezet hozzászokik. Viszont ha folyamatos problémák vannak, akkor más gyógyszert kell szedni.
2011. okt. 24. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!