Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan fogamzásgátlót, ami az első szemtől véd?
Figyelt kérdés
A partneremre nem lehet felhúzni a gumit, mert lekonyul. De már nagyon kívánom őt. Megszakítással nem engedem a dolgot. Hnap megyek nőgyógyászhoz. Csináltatott vértesztet, és gondolom a problémáimra( pecsételő vérzés, mell szőrösödés) a fogamzásgátlót fog felírni. Ha mégsem akkor meg kérem, h írjon fel :) Szval kaphatok olyat, ami már véd az első szemtől vagy egy hét után? Vagy 2 hét után ? :D
19L
2011. aug. 29. 12:21
1/6 anonim válasza:
1 szemetől biztos nincs de 1 hét utáni már lehet nem igazán tudom
2/6 anonim válasza:
A gumit nem a partneredre,hanem a partnered péniszére kell felhúzni.A szőrös melleknél elvesztettem a fonalat..
3/6 anonim válasza:
A betegtájékoztatón rá van írva, hogy mikortól véd. Van, ami már az első szemtől is. Ha nem lenne igaz, nem írnák rá, de azért a legeslegbiztosabb az egy hónap.
4/6 anonim válasza:
Én Gestomixet szedek,a betegtájékoztatóban az volt,ha a menses elő napjától szeded akkor már az első szemtől védve vagy.
5/6 anonim válasza:
az enyém is védett az első szemtől, de nem tudom, hogy ez mindre érvényes-e, vagy sem.
6/6 anonim válasza:
Elvileg olyan nincs. Nővérként dolgozom. 1hét kiegészítő védekezés kell mindenképpen. A 8. napon már mehet a dolog egyéb védekezés nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!