Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bennem maradt a gumi. Aggódnom kéne?
Figyelt kérdés
Szex közben elélvezett a barátom és a gumi bennem maradt, akkor vette észre amikor még bennem volt és nagyon óvatosan kivette belőlem és kihúzta a farkát is, a gumiba volt a sperma. Nekem kevésnek tűnt.A gáz az hogy nem vehetek be esemény utánit mert múltkor elszakadt a gumi.. és akkor vettem be. Esemény utánit meg fél évente lehet bevenni. Egyáltalán aggódnom kéne? A ciklus 11. napján voltam. Szex után kimostam magam. Szerintetek mit tegyek?2011. febr. 12. 19:19
1/15 anonim válasza:
Legközelebb a méretre figyeljetek oda :D amúgy egy orvoshoz kellene elmenni biztos ami biztos ő tudni fogja, hogy kimostad magad oké de nem biztos, hogy elég.
3/15 anonim válasza:
Nem feltétlenül a méretre kell figyelni.A pasinak rá kellett volna fognia a gumi végére,ami a farka tövénél van és úgy kivenni a lompost.
Bizony van mitől félni!!!
Minek szexel aki ennyire tudatlan?
4/15 A kérdező kommentje:
Úgy vette ki .. szüleimnek elmondjam?
2011. febr. 12. 19:30
5/15 anonim válasza:
Félnék. Nem tuti, hogy az összes sperma a gumiban volt. Ja és a szex utáni belső "mosással" csak rontasz a helyzeten, az egy tévhit, hogy megakadályozza a terhességet. Én a helyedben bevenném az eseményutánit, kevesebb hátulütője van, mint egy abortusznak.( testileg-lelkileg). Persze lehet nincs gond, de azért menj el dokihoz.
6/15 anonim válasza:
"a gumi bennem maradt, akkor vette észre amikor még bennem volt és nagyon óvatosan kivette belőlem és kihúzta a farkát is, a gumiba volt a sperma"
Szexeltetek, elélvezett a gumiba, majd megfogta a farka tövénél és a farkával együtt kihúzta az óvszert is:
Tudod ezt így szokás csinálni. Mégis mi a probléma?...
7/15 anonim válasza:
Szerintem még ne mondd el nekik, csak akkor, ha kiderül, hogy gond van. Ők sem tudnak mit csinálni, kár egymást idegesíteni ezzel. Ha kiderül, hogy gond van, akkor viszont azonnal szólj. Sztem vedd be az eseményutánit!!
8/15 A kérdező kommentje:
Egy hóapa sincs hogy bevettem egyet. Megint nem vehetek be még eggyet....
2011. febr. 12. 19:43
9/15 anonim válasza:
De írd már le légyszíves értelmesen, hogy mi történt. Mert a leírás alapján nem történt semmi. Elélvezett a gumiba, aztán kihúzta a farkát a gumival együtt.
10/15 A kérdező kommentje:
Neeeeem! A gumit akkor próbálta kivenni amikor bennem volt még a farkával mert nem jött le teljesen a gumi. Megpróbálta úgy lehúzni hogy ne follyon ki semmi.. De mivel neves voltam nagyon ezért nem tudtuk h sperma vagy csak nedves vagyok nagyon. Mert áll. nagyon nedves vagyok.
2011. febr. 12. 19:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!