Mikor a szűzhártyámat szakította át a barátom nem volt rajta gumi csak utána vette fel. A szüzességem elvesztése miatt van picit barnás színű folyásom, vagy más miatt? Aggódnom kellene?
Barátommal 3 napja feküdtem le.(Nekem az első volt)A barátom tudja "kontrolálni" magát(h mikor megy el stb),mert előző barátnőjével sem védekezett sehogyan és nem lett terhes a lány.
Megvagyok ijedve, hogy mi van ha mégis beccsusszant vmi?:S
hát szerintem eleg bator vagy, hogy ebbe belementel, foleg ha fogamzasgatlot sem szedsz!
a folyasod valoszinu attol van igen!
de hat bizzunk benne h nem csusszant be semmi, erre most igy konkret valaszt nem lehet adni ugyse..
Igen, aggodnod kellene, de a terhesseg meg csak a kisebbik problema lenne..... a nagyobbat ugy hivjak, nem szexualisan terjedo betegseg, vagy nemi betegseg, hivjuk ahogy akarjuk.
Azert vigyazhatnal, foleg elso alkalomnal. Ne olyankor kelljen parazni, mikor beut a krach es azon kell gondolkodni, hogy megszakitas vagy szules....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!