Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én több mint két hete voltam együtt a barátommal gumi nélkül! Lehet aggódnom? (részeletk lenn)
valószínűleg a stressz és a betegség miatt késik...
ha megnyugszol, 1-2 napon belül meg fog jönni...
ha 1 hét múlva sem jön meg, csinálj még egy tesztet...
Ne parázz, úgysem vagy HIV fertőzött, az nálunk még ritka. De a HPV az valós betegség, és a méhnyakrák kialakulásáért 90%-ban felelős. De hogy ne legyél nagyon elkeseredve: a HPV-t még gumi mellett is elkaphatod, mert bőrkontaktussal terjed elsődlegesen(nem kézfogás, hanem nemi területek érintése), és noha gyógyíthatatlan hagyományos gyógyszerekkel, egy egészséges szervezet 1-2 éven belül magától legyűri. Fél évente érdemes nőgyógyászhoz menni rákszűrésre, akkor nem lesz baj.
Csak azt nem értem, miért utólag lettél okos? Ne mondd, hogy ezeket most hallod először... Bedőltél a pasinak, hogy "majd vigyázok"?
[...]A kérdező kommentje:
Be sajnos persze azóta már nincs meg a srác.Szépen egyedül maradtam a gondjaimmal:(Na de ez van most csak imádkozni tudok...[...]
pfff háh... azaz no1
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!