Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy bajt csináltam?
Figyelt kérdés
yasminelle fogamzásgátlót szedek.tegnap kellett volna elkezdenem az új levelet szedni,de vidéken voltunk és nem vittem.ma vettem be az elsőt.így 7 helyett 8nap szünet lett.2009. jún. 28. 12:32
1/4 anonim válasza:
Ha legalább egy hétig máshogyan is védekeztek, akkor nem csináltál nagy bajt... de szerintem elég jól le van írva a használati utasításban... lehet, hogy be kellett volna venned mindkettőt, nem tudom, de ha vigyáztok nem lesz gond (szerintem, de nem vagyok nőgyógyász :) )...
2/4 anonim válasza:
Pont úgy lehet bogyó mellett teherbe esni, hogy az elején kihagysz szemet. Min. 1 hét kieg. védekezés kell!
3/4 A kérdező kommentje:
köszönöm.reggel bevettem 1et,este vegyek még 1et?
2009. jún. 28. 15:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!