Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg fog jönni a 72 órás tabi után? Nagyon nagy bajt csináltam vele magamnak?
Elősször is én kizártnak tartom, hogy terhes legyél, ha bevetted a 72 órás tabit! Szerintem ne parázz, mert a sok idegeskedés miatt nem fog majd megjönni! A 72 órás tabletta teljesen felborította a hormonháztartásodat, emiatt majd hónapokig össze-vissza fog megjönni!
Másodszor: 15 évesen még nem tudod kiszámolni pontosan, hogy mikor van peteérésed, még felnőtt korban is van rendkívüli peteérés!
Harmadszor: a hányinger sok mindetől lehet, de szerintem a 72 órás okozza!
Negyedszer: ha komoly a kapcsolatotok, nem ártana egy biztosabb fogamzásgátló módszert alakalmaznotok, gondolok itt a fogamzásgátló tablettára!
Remélem segítettem!
Ez hülyeség, hogy teherbe lehet esni, én 4 éve szedem a Gracialt, és mégsincs babám! Ha bármilyen kérdésed van a fogamzsgátlókkal kapcsolatban, szívesen válaszolok priviben!
(első hozzászóló)
Szerintem is a tabi mellékhatása.Kül én is szedtem már be 72órás tabit,s nálam az volt hogy pár hónapig alig véreztem,savanyú szagú volt a vérzésem...Kinek hogy...
Ne idegeskedj!Garant nem vagy terhes.A mellékhatások meg majd elmúlnak!Üdv!21 éves csajszi
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!