Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy bajt csináltam vagy nem? FONTOS!
Figyelt kérdés
Jangee tabletátt szedem,és valószinű,hogy vagy az 1 vagy a 2. héten kihagytam egy szemet és most tartok a 3. héten. eddig mindig hétfőn vettem be az utolsó szemet és tegnap a szokásos modom bevettem a gyógyszert és akkor láttam,h keddre esik az utolsó szem (21.)és gy be vettem tegnap kettőt és ezzel hülyeséget csináltam? vagy nincs semmi gond...am barátommal együtt voltunk,de nem ment el bennem és aznap este bevettem a gyógyszert,igy szerintettek lehetek terhes? 18/L2010. nov. 5. 09:10
1/8 anonim válasza:
Kicsi a valószínűsége, de mindenesetre konzultálj egy nőgyógyásszal.
2/8 anonim válasza:
és soha ne vegyél be 2 tabit egyszerre!
3/8 anonim válasza:
2 tabi egyszerre?Enyhén hormonzavarod lesz:S:S
majd össze vissza menstruálsz meg roszabbik esetben kiszörösödsz!!!
(bnőm példáját mondom)
21/L
4/8 A kérdező kommentje:
de azt rja abetegtájékoztató,h ha elfelejtettem bevenni 1 szemet akkor vegyem be ha igy még 2-t is kell beszednem...
2010. nov. 5. 09:44
5/8 anonim válasza:
de az se egyszerre hanem az egyiket reggel a másikat este...
Csak azutáni nap szedheted be reggel amelyik nap elfelejtetted....
6/8 anonim válasza:
Pl. vegyük azt,hogy én ma este elfelejtem beszedni...Akkor holnap reggel kell bevegyem.És még aznap este a másik szemet amelyiket amyúgy is bekéne szedjek...Érted???
7/8 A kérdező kommentje:
értem igen,és akor a mai gyógyszert azt úgy szedjem be ahogy máskor is szoktam?...hétfőn veszem be az utolsót és tartsak 7 napos szünetet vagy ne?
2010. nov. 5. 12:14
8/8 anonim válasza:
Már megbocsáss kérdező, de lövésed sincs a tablettáról. Mondd, mennyiből állna elolvasni azt a rohadt betegtájékoztatót, nem azért teszik a dobozba, hogy több szemetet kelljen levinned.
Igen, bazi nagy hülyeséget csináltál a dupla tablettával. Aznap kell pótolni, amikor kimaradt, utána már fölösleges.
És miért ne tartanál gyógyszerszünetet? Szedd normálisan hétfőig, aztán tarts szünetet, ahogy leírják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!