Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőmmel szexeltem és óvszer használata közben miután elmentem még csináltam vagy 2 -3 percig és láttam a gumi alatt hogy a péniszemen folyik a töve felé az ondó terhes lehet a nőm?
miért szexeltek,ha nincs elég ismeretetek ilyen téren?
csak akkor lehet terhes ha az ondó,bejutott a vaginába
Ha netán véletlenül elolvasnád az óvszer leírását, vagy gugliznál egy jót, akkor rögtön látnád, hogy az óvszert addig kell kihúzni, amíg még merev vagy!
Ellenkező esetben az ondó elkezd folyni a gumi alatt, majd kijön - és, ha ez a hüvely közelében történik, abból bizony baba lehet.
Jó babázást, apuka!
#3-as kicsit zöldséget írt, mert nem azért kezdett kifolyni mert nem húzta ki amíg merev volt. Nem is tudom miből gondolja, hogy már nem volt merev. 2-3 percig elég körülményes a torna, ha már nincs merevedés. Azért kezdett kifolyni, mert a felhelyezéskor nem hagyott az elején helyet az anyagnak.
A felrakáskor az óvszer elejét össze kell nyomni, hogy ne legyen benne levegő, és így összenyomva kell elkezdeni feltenni, és legörgetni. Így a makk előtt lesz egy kis lefegő rész, ahol majd elfér az anyag. Ha így teszi fel, akkor sosem fog kifolyni mellette, akkor sem ha csökken a merevedés és mégis a hüvelyben marad még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!