Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy bajt csináltam? Menzesz elcsúsztatásával.
Figyelt kérdés
Olvastam (ezen az oldalon is) hogy ha egy héttel elcsúsztatom a menzeszt akkor utána az új levéllel érdemes kezdeni! Én viszont múltkor miután egy héttel eltoltam ugyan azt a levelet folytattam! Már több mint 1 hetet bezsedtem belőle! Nagy gond lehet ez? Mit érdemes most csinálni? Hagyjam abba vagy csak a két heti gyógyszert szedjem be és tartsak megint szünetet és akkor a következőt már rendesen szedhetem? Vagy mit csináljak? Amugy egyforma színűek a gyógyszerek!2009. jún. 5. 22:43
1/2 anonim válasza:
Elméletileg ugyanaz van ma már minden fogamzásgátlóban, mármint 1-1 fajtában, de ezt írja a betegtájékoztató is a hatóanyag résznél. Szóval az nem lehet baj, hogy szedted tovább.
A menzi eltolást peidg nem tudom, hogyan kell, szóval arról nem tudok nyilatkozni, bocsi. :(
2/2 anonim válasza:
A csúsztatás után a következő hónapban nem elég a megmaradt 14 szem gyógyszert beszedni. Ahhoz, hogy biztos legyen a hatása minimum 21 szem gyógyszert be kell szedni. Ha egyformák a bogyók akkor a lényeg szempontjából mindegy hanyadik szem gyógyszert szeded. A 14 szem beszedése után még pótolj rá egy másik levélből. Az ilyen csúsztatásoknál megmarad egy töredék levél gyógyszer, amit esetleg a szavatossági időn belül ha szükséges pótlásra tudsz felhasználni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!