Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora a terhesség esélye? (Tudom, hogy sok buta kérdés van itt, de ez most nem az)
Ha az egyik teszt pozitív lett, akkor jó eséllyel terhes vagy. Ugyanis az álpozitív eredmény igen csak ritka.
1. Nem tudom hogy a francba lehet azt hinni, hogy védekeztek gumival. Vak vagy talán? Csak rá kellett volna nézni.
2. A tablettaszedésnek akkor van értelme, ha normálisan szeded.
3. Tablettaszedés mellett is abba kellene hagyni a dohányzást, mielőtt még kapsz egy jó kis trombózist/embóliát. Terhességnél meg pláne abba kellene hagyni.
27-es,
nem gyengíti, valóban. Annál sokkal súlyosabb "mellékhatása" van a fogamzásgátló melletti dohányzásnak. Szimplán csak meg lehet halni tőle.
Sokszorosára emeli a trombózis, a tüdőembólia és a szívinfarktus esélyét.
De ez ám az igazi fogamzásgátlás, nem igaz? Ha meghalsz, már nem eshetsz teherbe.
Nézd az abortusz tényleg gyilkosság, sokan ellenzik ,sokan nem..
Neked kell eldöneted.. mérlegelned, hogy ha esetlegesen teherbe estél, akkor mi a fontosabb. Megszülni és esetlegesn egyedül felnevelni, mert a leírtakból számomra nem egy megbízható figurának tűnik a barátod.. vagy elvetetni -ami tény, hogy örökre megváltoztad- és átértékelni a életed, és a kapcsolataid. A barátod felkészült az apaságra?
Megkérdezted már tőle, hogy lesz ha te gyermeket vársz?
És azon elgondolkoztál, ha most esetlegesen megszülnéd, a későbbiekben, hőt fogod okolni, ha a tánckarriered nem valósult meg? Tudom ezek kemény szavak, de érdemes végiggondolnod..
A gyerekvállalás, nem olyan,hogy ha megunod visszarakod a polcra, vagy visszaviszed az "áruházba" mert nem tetszik..
Hatalmas felelősség, kihívás, és az anyagi vonzata sem két fillér..
Bízom benne,hogy a nőgyógyász kedvező választ fog számodra adni,és nem vagy terhes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!