Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mekkora a terhesség esélye?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mekkora a terhesség esélye? (Tudom, hogy sok buta kérdés van itt, de ez most nem az)

Figyelt kérdés
1 éve nem szedtem fogamzásgátlót, előtte 2 évig szedtemcsak mikor szakítottam az exemmel, abbahagytam. egy hónapja szedem, és már az első héten elment belém a barátom.. Állítólag véletlen volt.. Azonnal kimostam magam odalent, de utána még párszor megtörtént. Most tartok a 6. nap szünetben és még nem menstruálok, csak görcsöl a hasam.. (Mellesleg 1 tablettát véletlenül kihagytam..)
2012. máj. 13. 19:42
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm a normális válaszokat:) Nem eszek már tesztet, mert csak felidegesít, inkább elmegyek orvoshoz, ő biztosabbat tud mondani.
2012. máj. 13. 20:28
 22/30 A kérdező kommentje:
agyis veszek, bocs, csak a v betűm kicsit szarakodik:S
2012. máj. 13. 20:31
 23/30 anonim ***** válasza:
70%
19-es, viccet félretéve többször tapasztaltam, hogy amíg az egyik orvos égre-földre esküdözve mond valamit, addig egy másik meg 100%ig mást mond tutinak. ami tényleg elég gáz...:/ mondanám, hogy hol vannak a jó orvosok, de tudom a választ: külföldön :D
2012. máj. 13. 21:02
 24/30 anonim ***** válasza:

Ha az egyik teszt pozitív lett, akkor jó eséllyel terhes vagy. Ugyanis az álpozitív eredmény igen csak ritka.

1. Nem tudom hogy a francba lehet azt hinni, hogy védekeztek gumival. Vak vagy talán? Csak rá kellett volna nézni.

2. A tablettaszedésnek akkor van értelme, ha normálisan szeded.

3. Tablettaszedés mellett is abba kellene hagyni a dohányzást, mielőtt még kapsz egy jó kis trombózist/embóliát. Terhességnél meg pláne abba kellene hagyni.

2012. máj. 13. 21:36
 25/30 A kérdező kommentje:
sötétben szexeltünk, nem mindig ég a villany..
2012. máj. 13. 21:44
 26/30 anonim ***** válasza:
tudtommal alapból nem szabad a fogamzásgátló mellett cigizni, mert gyengíti annak hatását
2012. máj. 14. 12:52
 27/30 anonim ***** válasza:
48%
ez hülyeség, a kettőnek semmi köze egymáshoz. a nikotin szerinted miben gyengítené? ez egy ordas nagy tévhit, ugyanúgy, mint az, hogy az alkohol is gyengíti a hatását. kamu. egy esetben gyengíti: ha berúgsz, és kihányod a tabit :D
2012. máj. 14. 13:13
 28/30 anonim ***** válasza:
Jó sötét lehetett.
2012. máj. 14. 13:14
 29/30 anonim ***** válasza:

27-es,

nem gyengíti, valóban. Annál sokkal súlyosabb "mellékhatása" van a fogamzásgátló melletti dohányzásnak. Szimplán csak meg lehet halni tőle.

Sokszorosára emeli a trombózis, a tüdőembólia és a szívinfarktus esélyét.

De ez ám az igazi fogamzásgátlás, nem igaz? Ha meghalsz, már nem eshetsz teherbe.

2012. máj. 14. 15:41
 30/30 lillus0501 ***** válasza:

Nézd az abortusz tényleg gyilkosság, sokan ellenzik ,sokan nem..

Neked kell eldöneted.. mérlegelned, hogy ha esetlegesen teherbe estél, akkor mi a fontosabb. Megszülni és esetlegesn egyedül felnevelni, mert a leírtakból számomra nem egy megbízható figurának tűnik a barátod.. vagy elvetetni -ami tény, hogy örökre megváltoztad- és átértékelni a életed, és a kapcsolataid. A barátod felkészült az apaságra?

Megkérdezted már tőle, hogy lesz ha te gyermeket vársz?

És azon elgondolkoztál, ha most esetlegesen megszülnéd, a későbbiekben, hőt fogod okolni, ha a tánckarriered nem valósult meg? Tudom ezek kemény szavak, de érdemes végiggondolnod..

A gyerekvállalás, nem olyan,hogy ha megunod visszarakod a polcra, vagy visszaviszed az "áruházba" mert nem tetszik..

Hatalmas felelősség, kihívás, és az anyagi vonzata sem két fillér..

Bízom benne,hogy a nőgyógyász kedvező választ fog számodra adni,és nem vagy terhes.

2012. máj. 26. 11:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!