Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mekkora a terhesség esélye?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mekkora a terhesség esélye? (Tudom, hogy sok buta kérdés van itt, de ez most nem az)

Figyelt kérdés
1 éve nem szedtem fogamzásgátlót, előtte 2 évig szedtemcsak mikor szakítottam az exemmel, abbahagytam. egy hónapja szedem, és már az első héten elment belém a barátom.. Állítólag véletlen volt.. Azonnal kimostam magam odalent, de utána még párszor megtörtént. Most tartok a 6. nap szünetben és még nem menstruálok, csak görcsöl a hasam.. (Mellesleg 1 tablettát véletlenül kihagytam..)
2012. máj. 13. 19:42
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
Mondtam, hogy a barátom hülyesége... Én abban a hitben voltam, hogy használunk gumit, addig amíg be nem tette, onnantól meg már nem tudtunk leállni... Gondolom mindenki tudja, milyen érzés ez..
2012. máj. 13. 19:49
 12/30 A kérdező kommentje:
Hát ez fantasztikus.. Egy baba nem éppen jó a tánckarriernek 20 évesen.. De az abortusz gyilkosság..
2012. máj. 13. 19:51
 13/30 anonim ***** válasza:
Fake...
2012. máj. 13. 19:52
 14/30 A kérdező kommentje:
Gondolj, amit akarsz de ez nem fake. Szerinted unalomból kitalál valaki ilyet??? Én legalábbis nem viccelek ilyennel. Most érettségiztem le és a táncművészeti főiskolára jelentkeztem és nagy esélyen van, hogy felvesznek. De így most nem hiszem.. Mindegy keddig parázok rajt, addig nem mondom el a barátomnak sem, amíg semmi sem biztos.
2012. máj. 13. 19:54
 15/30 A kérdező kommentje:
Görcsöl a hasam, mintha menstruálnék de vérzés nincs, szóval lehet csak bemesélem magamnak..
2012. máj. 13. 19:55
 16/30 anonim ***** válasza:
Nem tudom mennyi az esélye,de szerintem van esély....Írtad, hogy az első állítólag véletlen volt,utána még párszor megtörtént mégis,és még egy tablettát is elfelejtettél.....Szerintem 50-50% :S szóval Szóval a teszt pont kimutatná most,ha reggel vennél egy tesztet!....
2012. máj. 13. 20:02
 17/30 anonim ***** válasza:
100%

elvileg a dohányzást fokozatosan kell abbahagyni, mert ha hirtelen leállsz róla, attól csak ideges leszel és árt a babának.

elvileg ezek a modern tabletták már az első alkalommal védenek, tehát az első héten is védett vagy, de hát sosem lehet tudni. nekem egy orvos ismerősöm mondta, hogy a tabinak 1 év kell, mire kiürül a szervezetből, addig elég nehéz teherbe esni. mindenesetre nézesd meg magad orvossal, az a tuti.

2012. máj. 13. 20:06
 18/30 anonim ***** válasza:

"2 terhességi tesztet már megcsináltam, mindkettő mást mutatott"

Ezt úgy érted, hogy az egyik pozitív lett?

Az álpozitív ritkább, mint az álnegatív.

Egyébként: megerőszakolt? Nem? Akkor ugyanúgy a te hibád is.

2012. máj. 13. 20:11
 19/30 anonim ***** válasza:

17-es

Nekem pedig azt, hogy a modern tabletták egyből kiürülnek és a tablettaszedés abbahagyása után közvetlenül, nagyobb az esély a teherbeesésre.

Összevissza beszélnek ezek a gaz orvosok, mi? :)

2012. máj. 13. 20:14
 20/30 anonim ***** válasza:

a tabletta szedésének abbahagyása után 200-220% esély van teherbe esni,tehát duplája annak,mintha egyáltalán nem védekeznétek,a tested pedig rögtön reagál arra az egy kifelejtett tablettára is.

onnantól kezdve,hogy rájöttél,hogy hopp,elfelejtetted bevenni szüneteltetni kellett volna a szexet a következő menstruációig.

sajnos én inkább 70-30-at mondanék a baba javára

2012. máj. 13. 20:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!