Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora a terhesség esélye? (Tudom, hogy sok buta kérdés van itt, de ez most nem az)
elvileg a dohányzást fokozatosan kell abbahagyni, mert ha hirtelen leállsz róla, attól csak ideges leszel és árt a babának.
elvileg ezek a modern tabletták már az első alkalommal védenek, tehát az első héten is védett vagy, de hát sosem lehet tudni. nekem egy orvos ismerősöm mondta, hogy a tabinak 1 év kell, mire kiürül a szervezetből, addig elég nehéz teherbe esni. mindenesetre nézesd meg magad orvossal, az a tuti.
"2 terhességi tesztet már megcsináltam, mindkettő mást mutatott"
Ezt úgy érted, hogy az egyik pozitív lett?
Az álpozitív ritkább, mint az álnegatív.
Egyébként: megerőszakolt? Nem? Akkor ugyanúgy a te hibád is.
17-es
Nekem pedig azt, hogy a modern tabletták egyből kiürülnek és a tablettaszedés abbahagyása után közvetlenül, nagyobb az esély a teherbeesésre.
Összevissza beszélnek ezek a gaz orvosok, mi? :)
a tabletta szedésének abbahagyása után 200-220% esély van teherbe esni,tehát duplája annak,mintha egyáltalán nem védekeznétek,a tested pedig rögtön reagál arra az egy kifelejtett tablettára is.
onnantól kezdve,hogy rájöttél,hogy hopp,elfelejtetted bevenni szüneteltetni kellett volna a szexet a következő menstruációig.
sajnos én inkább 70-30-at mondanék a baba javára
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!