Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mekkora a terhesség esélye?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mekkora a terhesség esélye? (Tudom, hogy sok buta kérdés van itt, de ez most nem az)

Figyelt kérdés
1 éve nem szedtem fogamzásgátlót, előtte 2 évig szedtemcsak mikor szakítottam az exemmel, abbahagytam. egy hónapja szedem, és már az első héten elment belém a barátom.. Állítólag véletlen volt.. Azonnal kimostam magam odalent, de utána még párszor megtörtént. Most tartok a 6. nap szünetben és még nem menstruálok, csak görcsöl a hasam.. (Mellesleg 1 tablettát véletlenül kihagytam..)
2012. máj. 13. 19:42
1 2 3
 1/30 A kérdező kommentje:

2 terhességi tesztet már megcsináltam, mindkettő mást mutatott és elvileg azokban nem is lehet megbízni, az orvoshoz pedig keddre van időpontom de addig parázok...

Egyébként 20 éves vagyok

2012. máj. 13. 19:44
 2/30 anonim ***** válasza:
Csak akkor használd, ha tényleg betartod a "játékszabályokat". Ez nem gyerekjáték(vagyis, ha úgy vesszük, akkor az.....). Ha óriási szerencséd van, akkor nem vagy terhes, de legyen ez egy intú jel!!!!
2012. máj. 13. 19:44
 3/30 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez a kérdés is butaság, mert az idő alatt, amíg kitaláltad, megfogalmaztad, kiírtad, és elküldted ezt a kérdést, elmehettél volna egy boltba a közeledben, vehettél volna egy terhes tesztet, és megcsinálhattad volna.

És akárki mond itt neked akármit, a teszt valószínűleg megbízhatóbb eredményt mondott volna.

2012. máj. 13. 19:45
 4/30 anonim ***** válasza:
100%
Jajj, bocs nem láttam a kiírást, hogy már csináltál.
2012. máj. 13. 19:46
 5/30 anonim ***** válasza:
100%
de ez is egy ugyanolyan buta kérdés, a tájékoztatóban van h mikortól véd, általában egy hónap és be kell venni mindet, mi lesz a kicsi neve?
 6/30 A kérdező kommentje:
Mondjuk hogyha terhes vagyok, és nem szeretném elvetetni, akkor már most rögtön abba kéne hagynom a dohányzást?
 7/30 anonim ***** válasza:

???

Nem, majd félév múlva, addig kifejezetten egészséges a babának...

2012. máj. 13. 19:47
 8/30 A kérdező kommentje:
Basszus nem tehetek róla, én tisztában voltam ezzel, de a barátom meg egy hülye:S
 9/30 A kérdező kommentje:
Jó, de nem biztos, hogy terhes vagyok.. Jó, akkor nem cigizek már..
 10/30 anonim ***** válasza:

Azzal is tisztában voltál, hogy a megszakítás nem védekezés?

Ha már elvileg nem buta kérdés.

Mert akkor mondjuk vehettél volna gumit, arra az egy hónapra.

2012. máj. 13. 19:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!