Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Vki azt mondja, h a megszakitá...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vki azt mondja, h a megszakitással 0 % - os a terhesség esélye, mit gondoltok? H lehetnek ennyire buta emberek, h ilyen marhaságokat állitanak?

Figyelt kérdés
2009. dec. 4. 22:33
1 2 3
 1/25 anonim válasza:
62%
sztem is nagy hülyeség, de ők biztos jobban tudják..:D
2009. dec. 4. 22:36
 2/25 A kérdező kommentje:
felháboritó.. aztán meg ha vki jön ide sirni, mert nem védekezett, csak " a pasija vigyázott ", akkor engem ugat le, h mit ijesztgetem szegény kérdezőt, amikor " kicsi " az esélye.. :S
2009. dec. 4. 22:37
 3/25 anonim ***** válasza:
9%
Én nem tudom,hogy hülyeség vagy sem,nem vagyok orvos.Te az vagy,hogy ennyire biztos vagy benne? Van akinek ez a módszer jön be,és ez az ő magánügye! Ha valaki így védekezik akkor védekezzen így...Miért zavar téged ha valaki nem használ semmit csak ezt???
2009. dec. 4. 22:38
 4/25 A kérdező kommentje:
nem az zavar, h vki igy védekezik. hanem h igy védekezik, aztán meg itt sir, h mi lesz, ha.. nem vok orvos, de sok biológiát olvastam, és a családom tele van egészségügyisekkel.
2009. dec. 4. 22:41
 5/25 anonim ***** válasza:
30%

Miért zavar ez téged??? Miért elképzelhetetlen,hogy valakinek a megszakításos módszer jó védekezés!!Ha terhes lesz akkor sem a te gondod lesz!!Egyébként ismerek olyan lányt aki így védekezik évek óta,és nem lett terhes,és ismerek olyat aki a gumit tartja a legbiztonságosabbnak,és lám mégis terhes lett!!!

Te csak ne háborogj! Te védekezz úgy ahogy jónak látod,és más is úgy védekezik ahogy jónak látja!!

2009. dec. 4. 22:43
 6/25 A kérdező kommentje:
ha ezt megértenék sokan, akkor nem lenne annyi abortusz. azt nem értem, h miért nem lehet az ember felelősségteljes. nem az ókorban vagyunk ( habár már akkor is voltak óvszerek ), megszakitósdi legyen.. :S
2009. dec. 4. 22:46
 7/25 anonim ***** válasza:

Nemrég volt egy kérdés(írtam oda is) ahol egy anyuka mondta,hogy ő így védekezik,mert nem szedhet gyógyszert.Ő nem panaszkodott,(ha jól emlékszem még írta is,hogyha terhes lenne örülne neki)Gondolom ez miatt írtad a kérdésedet!!Szerintem sincs ebben semmi rossz,ha valaki tisztábban van avval amit csinál..A nővérem szülésznő,és ő is azt mondta,hogy nem 100%-os,de annyi rizikó itt is van mint a guminál vagy gyógyszernél...(a kolléganőm tabletta szedése mellett lett terhes a fiával)

Szóval nem kell senkit leszólni ezért.Mindenki úgy csinálja ahogy jó neki...

2009. dec. 4. 22:49
 8/25 A kérdező kommentje:

Mikortól biztonságos a szex védekezés nélkül?

Az igazolt ovulációt követő 48 óra elteltével. Az ovuláció kimutatására csak az ébredési hőmérséklet alkalmas. Ha nincs ovuláció, egyetlen nap sem biztonságos, mert a tüsző megrepedése a nemi izgalom hatására is bekövetkezhet ("provokált ovuláció"). dr. Elek Csaba

ezt is orvos irta. nem is olyan ritka a spontán peteérés.. vagy ez az orvos is hulye???

2009. dec. 4. 22:49
 9/25 A kérdező kommentje:
nahát azért kevesebb az esély, mint a tablettanal. a pearl - index is mutatja. amugy nem azért irtam ki a kérdést, csak már idegesit, h mindenki tök nyugodtan tud otthon ülni, egy felelőtlen aktus után, abban reménykedve, h nem tartozik majd bele abba a 35 % - ba. amugy nem is azokról van szó, akik házasok. az nem érdekel. de a tiniknek nem ajanlott. nem??
2009. dec. 4. 22:53
 10/25 anonim ***** válasza:
27%
Te hány kérdést írsz ki naponta? Zavar, hogy csak a pearl indexből van a tudásod? Orvosok mondanak ellent neked...nem csak azon az oldalon, amin linkelgetnek, hanem itt is. Te voltál az is, aki leszólta az anyukát? Ott is megmondták a véleményüket neked...és még kérdést is írsz ki???
2009. dec. 4. 23:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!