Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Vki azt mondja, h a megszakitá...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vki azt mondja, h a megszakitással 0 % - os a terhesség esélye, mit gondoltok? H lehetnek ennyire buta emberek, h ilyen marhaságokat állitanak?

Figyelt kérdés
2009. dec. 4. 22:33
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
nem szóltam le semmilyen anyukát. ő más eset. ha bevállalhat még egy gyereket, akkor vállaljon. amugy meg annyi kérdést teszek ki, amennyit akarok. az talán értelmesebb, h " h hoditsam meg az egyik csajt? ", meg stb.
2009. dec. 4. 23:14
 12/25 A kérdező kommentje:
nekem?? ki mond ellent?? :D melyik orvos?? egy olyan link sincs, ahol az lenne, h a megszakitással való védekezés 0 % esély a terhességre.
2009. dec. 4. 23:15
 13/25 anonim ***** válasza:
42%

Nézz bele a kedvenc kérdésedbe, ott van a kérdés címe...

Egyébként jó pár ezzel foglalkozó kérdés van itt...nem tudom mi a fenének kell örökké ezt taglalni. Ameddig az orvosok vitatkoznak erről (mivel vannak különböző vélemények) addig azt várod, hogy mindenki azonos véleményen legyen? Azt várod, hogy mindenki elismerje neked van igazad?

2009. dec. 4. 23:22
 14/25 A kérdező kommentje:
nem várom azt. de akkor ne legyen kint annyi kérdés naponta, h a " baratom kivette, lehetek terhes?? " na, akkor szépen nyugtasd meg őket, h nem lehetnek ugy terhesek, habár igen, és utána gyere vitatkozni.
2009. dec. 4. 23:23
 15/25 anonim ***** válasza:
21%
Mert neked kötelező azokra a kérdésekre válaszolni? Tudod adott egy témakör, amiben feltehetnek kérdéseket. Az az ő gondjuk ha kevesen válaszolnak rá, mert már ezerszer szerepelt. Nem értem, ha ennyire idegesítenek, akkor a fenéért nyitod meg őket egyáltalán? Én kikerülöm azokat a kérdéseket, amiket nem akarok megválaszolni, de nem megyek be cirkuszolni...
2009. dec. 4. 23:25
 16/25 anonim ***** válasza:
Ha idegesítenek az ilyen kérdések,akkor ne olvasd el,és ne is reagálj rá...Mindenki úgy él ahogy akar.Ha te megteheted,hogy ilyen kérdéseket írj,és játszd az okoskát,akkor a másik is megteheti,hogy ilyesmi kérdést írjon,hogy lehet-e terhes vagy sem...
2009. dec. 5. 01:14
 17/25 anonim ***** válasza:

linket akarsz? Itt van:

[link]

2009. dec. 5. 01:18
 18/25 anonim ***** válasza:
73%

A kérdés eredetileg most az, hogy hogyan hogyan lehet ilyen butaságokat állítani?

"A hülyeség nem alkotmányellenes"

2009. dec. 5. 01:30
 19/25 anonim ***** válasza:
azt hogy nem nulla, hanem 20-35% körülményektől függően.
2009. dec. 5. 09:57
 20/25 anonim ***** válasza:
Mi is így védekezünk, de úgysem leszek terhes...
2009. dec. 5. 13:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!