Valószínű buta kérdés, de lehet valakinek 1napos láza terhesség miatt? Többi lent
Figyelt kérdés
3napja furán érzem magam...vasárnap reggel rettentő hányingerem volt,szédelegtem egész nap.estére lázas is lettem.38,3.másnap megmaradt a szédelgés,de messze nem annyira még csak hőemelkedésem sem volt már,ma is napközben többször elkap a hányinger.
lehetett virus is,de ilyen még sosem volt nekem.
a mensim nagyon zavaros(pco)3hete együtt voltunk védekezés nélkül a párommal.ovumikroszkóp egész februárban azt mutatta h nincs peteérés(utolsó mensi dec12.)
szerintetek érdemes lenne tesztelnem,vagy inkább az a tuti h valami gyors virus volt? valakinek volt esetleg ilyen? előre is hálás köszönet a válaszokért!!
2011. febr. 28. 18:13
1/6 anonim válasza:
láza lehet az embernek terhesség miatt, de ebben az időben elég könnyen megeshet h egy vírus ment át rajtad. De viszont ha februárban nem volt semmi és nem is véfekeztetek abbol lehet valami. Szerintem végezz el egy tesztet :) biztos ami biztos
2/6 anonim válasza:
Nekem a 4. héten volt lázam: 37.8, 2 napig tartott, erős izomfájdalommal - az augusztusi hőségben. Lehet, hogy baba, de ilyen időben sajnos a vírusos megbetegedés is elég valószínű, pláne, ha állítólag nem volt peteérésed. A PCOS miatt még lehetett spontán peteérésed, csak mondjuk előbb vagy később. Tesztelj, az nem árt.
4/6 A kérdező kommentje:
szia
ebből az esetből nem lett baba:)
de juniusban sikerült (igaz clostival) és most 21hetes vagyok:)
üdv M
2011. okt. 19. 12:46
5/6 anonim válasza:
koszi a válasz. és hanyadik clostys hónapban lett baba?
6/6 A kérdező kommentje:
szerencsére az elsőben sikerült!:) ovuteszteltem is, ill a 10ik naptól 2naponta együtt voltunk,igy gondoltam nem lehet elkerülni ha végre lesz peteérésem, s szerencsére össze is jött a kistesó:)
2011. okt. 20. 11:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!