Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ezek lehetnek terhesség...

Ezek lehetnek terhesség jelei? Tudom ez sürű kérdés!

Figyelt kérdés
kb.1,5 hete ha eszek azért ha nem eszek akkor azért van hányingerem,felválltva vagy a gyomrom görcsöl vagy a petefészkem!de öszinte leszek nem merek csinálni tesztet mert 4év alatt már annyiszor kelett csalódnom!csak kivámcsi lennék a véleményekere!előre is köszönöm
2010. máj. 11. 13:16
 1/7 anonim ***** válasza:
a hányinger ált. a 6. héttől jelentkezik. Késik a menzesz már 2 hete?
2010. máj. 11. 13:18
 2/7 anonim ***** válasza:
Mikorra nem vártad? Késik már, vagy még nem? A tünetek utalhatnak babára, de persze másra is. Írj adatokat. Drukkolok, nagyon rossz lehet 4 évig küzdeni, és semmi.
2010. máj. 11. 13:19
 3/7 A kérdező kommentje:
április 24.én lettem beteg ami28.-án mult el!május 3.-án voltunk együtt!7-8.án volt ovum de 8.-án voltunk együtt!de 6.-ától 11.-éig vagyok nagyon termékeny!ma is csináltam ovu tesztet és ma is még páfrányos volt!nadjából ennyi!
2010. máj. 11. 13:25
 4/7 anonim ***** válasza:

Én úgy veszem észre, hogy még nem is késik, mégcsak középidőben vagy.

Viszont ez a hányinger nagyon gyanus. Szerintem mindenféleképpen várd meg, hogy fog e késni. Remélem most sikerült!

2010. máj. 11. 13:56
 5/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!én isbízom abban hogy talán idén már sikerül!mert kicsit kezdek talán bele fáradni is!sok sikert mindenkinek!
2010. máj. 11. 14:04
 6/7 anonim ***** válasza:

Nem lehet, hogy még az előző hónapban termékenyültél meg ( a hányinger miatt kérdem - akkor az reális ok lenne)?

Teszteltél előző hónapban?

2010. máj. 11. 17:32
 7/7 A kérdező kommentje:
nem akkor nem!de hát az nem "gond" hogy beteg lettem?bár hallotam hogy van ilyen!
2010. máj. 11. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!