Nem terhesség miatt van ugye? Kérdés lent.
Figyelt kérdés
Szóval múlthónapban 1hetet késett,nagyon féltem,hogy terhes vagyok tesztet is csináltam,de negatív lett. És 1hét késéssel meg is jött. Valószínű,hogy az erős gyógyszerek miatt késett.
Azóta 3x voltam együtt a barátommal.Mindig megnéztük a gumit,vizet engedtünk bele,és fel is fújtuk,nem lett semmi baja.
Viszont már 2napja késik megint.Tegnap reggel fájt a hasam alatt és a melleim is érzékenyek.Ez annak a jele,hogy meg fog jönni,ugye???
2009. szept. 12. 09:47
1/1 anonim válasza:
Szia! Egészen biztos, hogy ha helyesen védekeztetek (és utána ennyire alaposan vizsgáltátok az óvszereket), akkor nem vagy terhes! Csak a feszültség és a rossz emlékek, félelem még nem múlt el teljesen benned. Amiket pedig érzel a mensi előjele! Próbálj meg lazítani, másra gondolni! Minden rendben van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!