Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terhes vagyok, mit tegyek? 18/L
Olvastam a kérdésedet , 1-2 napja . Azért szurkoltam , hogy tartsd meg azt(azokat) a babát . Szerintem jól döntöttél ! Aki az leírta hogy elvetette a gyereket 19 évesen arra inkább nem mondok semmit , engem ez a mondata rázott meg "remélem ez a baba még visszatér hozzánk" , nagy valószínűséggel semmilyen babájuk nem lesz , mert nagy az esély hogy , ha egyszer már elvetetett egy babát nem lesz neki gyereke . De persze mindenkinek a szíve joga , hogy megöli-e a gyerekét ... Az előttem írónak remélem összejön a baba. Ne aggódj az életedet nem tetted tönkre , sőt így még gyönyörűbb lesz :) Csak megváltozik . A legtöbb h-lye pasi ott hagyott volna , igazán rendes barátod van és hogy el is jegyez , az már csak hab a tortán . Ő és a családod meg a barátaid segíteni fognak , biztos még így is lesznek nehézségek , de biztos leküzditek . Sokáig tartó szerelmet és sok boldogságot a babákhoz !
13/L
Én is kíváncsi vagyok, bár kicsi mellett lehet nem nagyon van ideje :)
Lehet priviben kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!