Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terhes vagyok, mit tegyek? 18/L
Az életed nem mehet tönkre, legfeljebb megváltozik. Kihagysz 1-2 évet a suliban, táncban, ha van családi támogatás, utána mindkettőt folytathatod és még akkor is csak 20-21 éves leszel:)
Én ugyan 30 évesen szültem, de a Kisfiam mosolya mindennél többet ér:)
Szia!
Én a helyedben megtartanám. A 13 válaszadónak igazat adok, mert ha elveteted és valamit elszúrnak lehet, hogy többet nem lehet. Ismerek sok olyan szülőt, beleértve a barátnőmet is aki 18 évesen szült. Akkor ö is meg volt ilyedve mi lesz, de mostmár azt mondta, hogy örül, hogy megtartotta. Mi sajnos a párommal későn vállaltuk, 28 voltam mikor a 22 hetse babám halva született. Talán ha korábban vállajuk egészséges lett volna és nem megy el tőlünk. Szerencsére letelt a 7 hónap és próbálkoztunk. Most 29 hetes terhes vagyok. Hidd el egy baba elvesztése, vagy elvetetése rosszabb mintha nem tartod meg, az életben soha nem felejtenéd el. Ismerek olyat aki elvetette, mert a pasi azt mondta nem az övé, azóta olyan szomorú, és mondta, hogy inkább tartotta volna meg és elment volna a kicsivel, de a pasitól volt már gyereke.
Szerintem tartsd meg, és később rájössz, hogy jol döntöttél. 12 héten genetikai ultrahang, down-szindróma szűrés, 16 hetes AFP után pedig ismét genetikai szürés. Ha baj lenne ott nagy esélye van.
A jofogás.hu és az apród.hu oldalon olcson be tudod szerezni a ruhákat, postai utánvétellel, ha az eladó beleegyezik meg is tudod venni. Csak annyi uj dolgot kell venned miben hazahozod, pelust, tisztálkodási szereket. Ja igen az ismerősök is tudnak kölcsönadni ruhát ahol volt már baba.
Ha akarsz írhatsz privátba is.
(29 hetes kismama)
Hú, hát pasiszemmel az ember könnyen beszél.
Judit, és azért a három hónap nyugalomért "megérte" feláldozni azt az embert?
Most az abortuszt tanácsolod, hogy fiatal, tanuljon, szórakozzon, de hát te sem azt érted el vele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!