Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » 15-16 évesen fogamzásgátló...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

15-16 évesen fogamzásgátló tabletta?

Figyelt kérdés
a barátomnak nem igen jó,nem érez sokat a gumi miatt,és nekem is jobb gumi nélkül(tudom fiatal vagyok,de nem K*rva, 1 éve együtt vagyok a barátommal ) normális válaszokat légyszíves . mennyi az esélye tabletta rensdzeres szedése mellett teherbe esni ? tapasztalatok ?
2012. márc. 11. 14:20
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:

Mi annyit írtunk, hogy lehet tőle hízni.

A hízás szó azt jelenti, hogy valakinek gyarapszik a testtömege.

Attól, hogy vkire felmegy 7 kg, és kiderül, hogy az nem zsír, hanem víz, azzal mi a f.szra megy?

De nem csak vízvisszatartásról van szó.

Igen is megváltoztatja a hormonháztartást, és ezáltal az anyagcserét is.

Igazából teszek rá, hogy mit hiszel, csak nem értem miért kell vmire azt mondani, hogy nem létezik, ha te nem tapasztaltad.

Ha nekem pl. menzesznél nem görcsöl a hasam, akkor ilyen igazából nem is létezik?

Minden nő idióta, akinek azt mondja görcsöl a hasa, és igazából csak rinyál?

2012. márc. 11. 21:36
 32/49 anonim ***** válasza:

"Bár biztos túl rossz az oktatás az egyetemen.. Na egye fene, majd eltolom a professzort, mert gyakorin okosabbak az emberek! Ezentúl tőletek fogok tanulni!:)"

Vagy csak nem tanultad meg rendesen az anyagot.

Mint mondtam, utánanézhetsz egészen nyugodtan, hogy a tiroxinkötő fehérje szintét fokozza a fogamzásgátló.

Olvassál ssak utána orvosi könyvekben...

2012. márc. 11. 21:37
 33/49 anonim ***** válasza:

Jó, akkor szerintem itt fejezzük be ezt a vitát, mert ez már szánalmas. Olyan dolgokat hozol fel érvként, amik ide sem illenek.. :)

Én nem ehhez a szintű vitatkozáshoz vagyok hozzászokva, ne haragudj.

Majd vitatkozok a prof-fal, ő talán érdemben hozzá tud szólni a témához, nem pedig benyög egy teljesen más dolgot érvként.

Tényleg bocs, hogy leálltam itt vitatkozni, előre gondolhattam volna, hogy egy evolúciós szakadék van közöttünk..

2012. márc. 11. 21:38
 34/49 anonim ***** válasza:

Mi a rossz érv? Levezettem neked, hogy miért okozhat a fogamzásgátló tabletta hízást azonos étkezési szokások mellett.

Mint írtam, megnöveli a pajzsmirigykötő fehérje szintjét.

Nem értem mit magyarázol itt arról, hogy ez nem vág ide.

Hogyne vágna ide?

2012. márc. 11. 21:43
 35/49 anonim ***** válasza:
Ha már fiatalon meddő akarsz lenni, akkor szedd 15 évesen! Rá fogsz baszni! Én szóltam!
2012. márc. 11. 22:31
 36/49 anonim ***** válasza:
Mi lenne ha befejeznétek? Van akinek beválik, van akinek nem. Ennyi.
2012. márc. 11. 22:40
 37/49 A kérdező kommentje:
o.O kaptam most hideget,meleget egyaránt...öhmm...elmegyek nőgyogyászhoz...ha azt mondja , hogy ő várna,várni fogok..amugy pedig nem annak a kommentelőnek aki azt irta , hogy biztos megszakitásos módszer volt..nem,nem az volt...körülbelül egyszeri alkalommal kiprobáltuk 2 percig,gumit huzott és folytatttuk...nem tudom,hogy most mit higyjek.. ez a meddőség téma eléggé aggaszt...
2012. márc. 12. 19:11
 38/49 anonim ***** válasza:

Elég sok rossz dolgot is okozhat, de az is lehet, hogy semmit, vagy csak jót (szebb bőr, stb). Tényleg pont olyan, mint bármilyen másik gyógyszer. Lehet, hogy a fájdalomcsillapítótól csak elmúlik a fejfájásod, de lehet hogy valami komolyabb bajod lesz. Mert lehet. Kisregény a mellékhatásos rész. Van olyan gyógyszer aminek a mellékhatásai között az szerepel, hogy "hirtelen halál". Mégis beveszik. Valóban neked kell mérlegelni, hogy vállalsz-e kockázatot, vagy sem. És ez igaz a fájdalomcsillapítóra is.

Én 16 évesen kezdtem szedni, és az ég világon semmi problémám nem volt vele. Mérlegeltem, hogy egy esetleges abortusz, vagy tabletta...

(Persze, tudom gumi. Kiszakad, lecsúszik, meg ha jó a szex, legyen önuralmad használni, meg figyelni rá... :P )

De le leszek pontozva! :D

2012. márc. 12. 20:36
 39/49 A kérdező kommentje:

tőlem egy jó pont. :) köszi a válaszokat mindenkinek

utolsó , csak az a baj,hogy a párom nem sokat érez,gumiban...:/ nem tudom..lehet ez is ember függö,de volt már olyan nem egyszer,hogy nem érezte és hát lelankadt neki :// de amikor picit csináltuk gumi nélkül akkor meg nagyon jo volt neki..

2012. márc. 12. 20:41
 40/49 A kérdező kommentje:
de amíg nincs tabletta,nem kockáztatom meg az abortuszt,mindenképp gumi..és ő is így van vele, volt hogy nem volt gumi és akartunk , de mondta ,hogy semmiféleképp és hát kielégített máshogy inkább.. :)
2012. márc. 12. 20:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!