Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volina fogamzásgátló tablettával van tapasztalata valakinek? Illetve ez mennyire korszerű tabletta?
Hali!
Én másfél éve szedem, nekem nagyon jól passzol. Kitisztult tőle a bőröm, alig híztam 2-3 kg-t, a mensimet szépen rendszeresítette, nem görcsölök, szóval szerintem nagyon jó. Amikor úgy volt, hogy leállnak a gyártásával (gyógyszercégeg nézeteltérése, nem a gyógyszer hibája végett), akkor váltottam, és azonnal meglátszott. De már újra Volinás vagyok, és minden rendben, ajánlani tudom :)
Irigylem az előttem válaszolót, nekem teljesen felborított mindent a Volina. Gyakori fejfájás, libidó 0, hisztirohamok, depresszió, kb egy ideggörcs voltam és mindezt 9 hónap alatt. Most hagytam abba és azonnal észrevettem a változást. Soha többet fogamzásgátló. Inkább áldozok rá többet és veszek hüvelygyűrűt, de amíg teljesen ki nem tisztul a szervezetemből addig pharmatex+megszakítás lesz a védekezés. (nem azért mert lusták vagyunk gumit használni, hanem mert egyikünk sem bírja.
Remélem neked nagyobb sikered lesz a Volinával. :)
Nemrég végeztem az 1. levéllel, 1 hétig nagyon hányingerem volt és fájt a fejem, 2. héten barnás pecsételő volt, de azóta minden oké:)
Mondjuk pattanásaimon nem változtatott, ja meg elvette az étvágyamat, aminek nagyon örülök!:D
Szóval remélem ez így marad továbbra is :) Mondjuk most vagyok a szünet 3. napján és az utolsó szem óta elég idegbeteg vagyok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!