Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Volina fogamzásgátló tablettáv...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volina fogamzásgátló tablettával van tapasztalata valakinek? Illetve ez mennyire korszerű tabletta?

Figyelt kérdés
2012. márc. 9. 13:46
 1/6 anonim ***** válasza:
32%
Nincs.
2012. márc. 10. 17:48
 2/6 A kérdező kommentje:
Komolyan rááldoztad az idődet erre a válaszra? Hát gratulálok, nagyon jó életed lehet.
2012. márc. 10. 20:00
 3/6 anonim ***** válasza:

Hali!

Én másfél éve szedem, nekem nagyon jól passzol. Kitisztult tőle a bőröm, alig híztam 2-3 kg-t, a mensimet szépen rendszeresítette, nem görcsölök, szóval szerintem nagyon jó. Amikor úgy volt, hogy leállnak a gyártásával (gyógyszercégeg nézeteltérése, nem a gyógyszer hibája végett), akkor váltottam, és azonnal meglátszott. De már újra Volinás vagyok, és minden rendben, ajánlani tudom :)

2012. márc. 13. 02:25
 4/6 anonim válasza:

Irigylem az előttem válaszolót, nekem teljesen felborított mindent a Volina. Gyakori fejfájás, libidó 0, hisztirohamok, depresszió, kb egy ideggörcs voltam és mindezt 9 hónap alatt. Most hagytam abba és azonnal észrevettem a változást. Soha többet fogamzásgátló. Inkább áldozok rá többet és veszek hüvelygyűrűt, de amíg teljesen ki nem tisztul a szervezetemből addig pharmatex+megszakítás lesz a védekezés. (nem azért mert lusták vagyunk gumit használni, hanem mert egyikünk sem bírja.

Remélem neked nagyobb sikered lesz a Volinával. :)

2012. ápr. 10. 18:58
 5/6 A kérdező kommentje:

Nemrég végeztem az 1. levéllel, 1 hétig nagyon hányingerem volt és fájt a fejem, 2. héten barnás pecsételő volt, de azóta minden oké:)

Mondjuk pattanásaimon nem változtatott, ja meg elvette az étvágyamat, aminek nagyon örülök!:D

Szóval remélem ez így marad továbbra is :) Mondjuk most vagyok a szünet 3. napján és az utolsó szem óta elég idegbeteg vagyok..

2012. ápr. 10. 19:00
 6/6 anonim válasza:
Nagyon remélem, hogy ezek lesznek a legrosszabb mellékhatásai a gyógyszernek.:) Nálam se jelentkeztek elsőre és sokáig nem is tudtam, hogy mi bajom. Mindenért magamat hibáztattam, semmihez sem volt kedvem a vőlegényemet is elhanyagoltam. Aztán rájöttem, hogy ezt sajnos mind okozhatja a gyógyszer és mióta nem szedem minden sokkal jobb.:) De tényleg remélem, hogy én csak egy vagyok, aki rosszul reagált a gyógyszerre. Ajánlom a Volina fórumot (hoxa.hu azt hiszem), sok hasznos infót szereztem onnan. :)
2012. ápr. 10. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!