Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ilyen fogamzásgátló TABLETTA...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen fogamzásgátló TABLETTA létezik?

Figyelt kérdés
Egyik ismerôsöm azt mondta, hogy van olyabn tabletta ami csak alkalmi célra van és aktus előtt x idővel előtte be kell venni ès olyan 7 óráig van hatása. Nem rendszeres szedésre. Elvileg 8-10ezer forint és nem esemèny utàni tabletta. Ha van ilyen akkot aki tudja a nevét írja le légyszíves.

2012. márc. 5. 01:20
 1/6 lila nyuszi ***** válasza:
Nem.
2012. márc. 5. 01:26
 2/6 anonim ***** válasza:
Hüvelykúp vagy zselé van, amit előtte meghatározott idővel kell felhelyezni, az ott kifejti hatását és elvileg megakadályozza a fogamzást. Bár tény hogy elég magas a fogantatások aránya ezzel a módszerrel. A sima fogamzásgátlóval mi a baj?
2012. márc. 5. 01:30
 3/6 anonim ***** válasza:

Én egyedül a Pharmatex-et ismerem, amit az aktus előtt kell alkalmazni, és abból van tabletta is, DE nem közönséges, hanem hüvelytabletta és 2000 Ft körül van.

Olyan tabletta viszont, amit szájon keresztül kell bevenni és nem kell rendszeresen szedni, olyan nincs.

2012. márc. 5. 01:33
 4/6 anonim ***** válasza:

Ha van is ilyen, biztosan nem nőknek, hiszen a nők termékenységénél a teljes ciklust kell befolyásolni.

Nem ismertek itthon a férfi fogamzásgátló tabletták, én sem tudom, hogyan működnek, talán azok között van ilyen.

2012. márc. 5. 01:41
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Igen a hüvelykupot azt tudom, de a tablettára értettem de akkor ezek szerint tablettába nincs ilyen.
2012. márc. 5. 10:37
 6/6 anonim válasza:
apu azt használja..
2012. márc. 8. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!