Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » 15-16 évesen fogamzásgátló...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

15-16 évesen fogamzásgátló tabletta?

Figyelt kérdés
a barátomnak nem igen jó,nem érez sokat a gumi miatt,és nekem is jobb gumi nélkül(tudom fiatal vagyok,de nem K*rva, 1 éve együtt vagyok a barátommal ) normális válaszokat légyszíves . mennyi az esélye tabletta rensdzeres szedése mellett teherbe esni ? tapasztalatok ?
2012. márc. 11. 14:20
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
15 évesen még a szex is korai,16 évesen is igazából,akár 3 éve is együtt lehetsz a barátoddal akkor is, a tabletta meg 18 alatt nem ajánlott,de én amúgy sem ajánlanám
2012. márc. 11. 21:19
 22/49 anonim ***** válasza:

Nem, csak igazából nem érdekel.

A dietetikusom,, nőgyógyászom és a személyi edzőm szerint sem lehet hízni a tablettától. Persze csak ha az ember nem eszik túl sok kalóriát.

Inkább 3 szakembernek hiszek, mint neked.

2012. márc. 11. 21:23
 23/49 anonim ***** válasza:
lehet hízni,meddő is lehetsz,sőt a májad is tönkre mehet,sőt pattanásaid is lehetnek,lehet nem a tablettaszedésekor hanem majd utána...
2012. márc. 11. 21:25
 24/49 anonim ***** válasza:
Azért nagyon kíváncsi lennék, hogy akik "híznak a tabitól" vajon mennyire változik a testzsírszázalékuk, illetve tartották-e az addigi életmódot.. :))
2012. márc. 11. 21:26
 25/49 anonim ***** válasza:

Azért nevetséges, hogy ha te nem tapasztalsz vmit, akkor az nem is lehetséges.

Még jó, hogy nem leszel orvos, mert a végén még hazaküldenéd a pácienst azzal, hogy "ilyen nincs" és biztosan csak beképzeli.

Nem tudom akkor te mégis mivel magyarázod, hogy ennyien meghíznak a tablettától. Érdekes módon nem egy olyan nőt ismerek, aki ugyanannyit evett és ugyanúgy sportolt a szedés alatt, mint előtte, mégis felmásztak rá a kilók.

Aztán ahogy abbahagyta, mindenféle extra fogyókúra nélkül, hasonló életmóddal lementek a felszedett kilók.

De biztosan csak beképzelte az összes.

2012. márc. 11. 21:28
 26/49 anonim ***** válasza:
nagyon vicces itt nagyon sokan vannak meggyőződve hogy nincs ilyen vagy bármivel kapcsolatban cáfolnak mindent,csak mert nem tapasztalták
2012. márc. 11. 21:32
 27/49 anonim ***** válasza:

Akkor talán azok a pár kg nem zsír volt.. -.-

Istenem, annyira hihetetlen, hogy az emberek szerint a mérlegbeli hízás egyenlő azzal, hogy zsírosabbak lesznek...

Akár +7 kg vizet is tárolhat az emberek szervezete, a hormonoktól függően!!

2012. márc. 11. 21:33
 28/49 anonim ***** válasza:
Jah. Mert pl. trombózist sem lehet kapni a tablettától, mert te éppen nem kaptál, ugye 73%-os? Ez sem egy létező dolog, csak a sok idióta beképzeli magának, nem?
2012. márc. 11. 21:33
 29/49 anonim ***** válasza:

Ez csak szimpla tájékozottság.. :)

Bár biztos túl rossz az oktatás az egyetemen.. Na egye fene, majd eltolom a professzort, mert gyakorin okosabbak az emberek! Ezentúl tőletek fogok tanulni!:)

2012. márc. 11. 21:34
 30/49 anonim ***** válasza:
A trombózisra van ésszerű magyarázat. És igen, én például eléggé féltem a trombózistól, amikor elkezdtem szedni. De az, hogy a hízás miatt féljek, mikor annyira egyszerű a hízás mechanizmusa.. Hát, nevetséges.
2012. márc. 11. 21:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!