Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15-16 évesen fogamzásgátló tabletta?
1. Köszi szépen . Lehet valami mellékhatása ??
2. Why ??
Nekem van saját tapasztalatom. Kornkrétan a tablettának köszönhetem az életem. Mert beállítja a vérzést és így nem gyanakszik az anyuka. Hát az enyém se gyanakodott.
Szerintem 15-16 éves fiatal, főleg ha mondjuk nálad úgy hat, hogy elhízol tőle, vagy csúnya lesz a bőrőd. Ezeket később nehéz korigálni és pubertás korban kész katasztrófa, hogy rondább vagy az eredetinél.
Guminál már feltaláltak olyat is, amit nem is lehet érezni. Persze ez egy kicsit drágább.
Ennek tükrébe mérlegelj.
Mondjuk a szexel már elve bevállaltátok azt, hogy véletlen terhességek vannak fogamzásgátlás ellenére is.
Mellékhatása sok lehet és egyénenként változó.
A legszerencsésebb esetben nincs hatása.
Aztán jön a libidó csökkenés, magyarán nem kínánod a szexet egyáltalán.
Aztán vagy, hogy meghízol tőle.
Aztán pattanásos leszel, vagy ekcémás.
Lehet, hogy meddőség is kialakul. (ez volt barátnőmnél is)
Hangulat ingadozások.
... stb.
Ezek szoktak ált. előfordulni.
Hát, nekem az volt a mellékhatása, hogy szép lett az arcbőröm és nem görcsölt többé a hasam. Szóval jól jártam vele.
Igen, teherbe lehet esni mellette, nagyon ritkán előfordulhat. Ahogy gumi mellett is, csak úgy nagyobb az esélye.
Kérdezd ki a nőgyógyászt, olvasd el a tájékoztatót, ne felejtsd el bevenni, és figyelj arra, hogy milyen gyógyszert szedsz mellé, mert van ami gyengítheti a hatását.
#6-os vagyok.
Ez is olyan, mint minden más gyógyszer. Van akinek beválik, van akinek nem. Én is 16 évesen kezdtem szedni, be voltam tojva, hogy biztos fel sem írják, mert nem is nekem való. Utána attól paráztam, hogy mi bajom lesz tőle. De nem lett semmi. Csak be kell tartani a szabályokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!