Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mit csináljak ha kihánytam a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha kihánytam a fogamzásgátlót és nincs tartalék csomagom?

Figyelt kérdés

mire választ kapok a 12 órából is kifutok, mert este 9kor vettem be

és azt írja a betegtájékoztató, hogy vegyek be egyet a tartalék csomagból...de milyen tartalék csomag?

vagy vegyek be még egyet?

2012. febr. 1. 06:17
 1/9 A kérdező kommentje:
az baj lenne ha csak 20 szemet veszek be? egyébként ez az első levelem szóval lehet mellékhatása, de remélem nem
2012. febr. 1. 06:22
 2/9 anonim ***** válasza:
Mindenképp keresd fel a nődokid.. Amúgy meg max 1-et hányhattál ki, a legutolsót, ami szerintem nem olyan hűde nagy probléma.. szedd tovább rendszeresen, ahogy eddig, 3-4 nap és helyreáll a hormon egyensúly..
2012. febr. 1. 06:24
 3/9 anonim ***** válasza:
Ezt hagyd ki, holnaptól folytasd rendesen, de egy hétig kiegészítő védekezés kell!
2012. febr. 1. 06:26
 4/9 A kérdező kommentje:
tovább olvasgattam és most bevettem egy szemet, szval így csak 20 szemet fogok bevenni. ekkor mi a teendő? 7 nap szünet helyett 6ot tartsak?
2012. febr. 1. 06:39
 5/9 anonim ***** válasza:
Ketten írtuk, hogy ne vedd be, erre beveszed...akkor minek kérdezed meg?? Így borul az egész, úgy meg elég lett volna egy hétig óvszert is használni. De már mindegy.
2012. febr. 1. 06:46
 6/9 anonim ***** válasza:
Ha most reggel vetted be, akkor este nem szabad, elég lesz holnap reggel...
2012. febr. 1. 06:58
 7/9 anonim ***** válasza:

Komolyan képtelen vagyok elhinni, hogy egy kib.aszott fogamzásgátló tabletta szedéséhez ennyi ész kell.

Mit kellett volna tenned?

Hagyni a francba, és egy hétig védekezni kotonnal. Bonyolult, mi?

Ha már így sikerült, akkor szedd be a 20 szemet, aztán 7!!!!! nap szünetet tarts.

2012. febr. 1. 07:54
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem értem miért csak 20 szemet akarsz/akartál bevenni. Hol a 21.?Mit csináltál vele? Am meg ne össze-vissza szedd! Kb azonos időpontban kéne bevenned minden nap.
2012. febr. 1. 10:19
 9/9 A kérdező kommentje:

mert azt írta a tájékoztató, hogy vegyek be egy újat csak így 20 szem marad. (mivel egyet kihánytam) és szerintem nem vagyok hülye, csak még életemben nem szedtem fogamzásgátlót, gondoltam megkérdem valaki járt-e így

köszi a válaszokat

szóval 20 szem és 7 nap szünet?

2012. febr. 1. 10:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!