Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Most fogom elkezdeni szedni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most fogom elkezdeni szedni a fogamzásgátlót. Ha most meg fog jönni akkor kell bevennem az első szemet? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Szóval délelőtt szeretném majd szedni, és a tájékoztatóban azt olvastam, hogy aznap amikor megjön, kell bevenni az első szemet, és akkor onnantól már védelmet nyújt. De nekem általában du/estefelé szokott megjönni. Ha most délelőtt akarom szedni akkor aznap mikor este megjön majd, vegyek be egyet? Pl megjön holnap este, akkor még vegyek be egy szemet, vagy csak másnap délelőtt kezdjem el?
2012. jan. 31. 16:30
 1/2 anonim ***** válasza:
Én is nem rég kezdtem el szedni, csak én inkább este akartam szedni, mert úgy nem megy ki a fejemből, meg reggel könnyen el lehet aludni. Nekem kora reggel jött meg, így aznap este vetem be. Nem tudom érthető e amit írtam :D de a lényeg, a 2. nap is beveheted a tablettát, legalábbis úgy tudom, hogy a tájékoztatójára ez is rá van írva.. Remélem segítettem. 17/L
2012. jan. 31. 17:44
 2/2 anonim válasza:
ha menses első napján veszed be (vagyis 24 órán belül),az a legjobb,ilyenkor már elvileg ezonnal védve vagy terhesség ellen.de a 2.-5. napon is beveheted,csak akkor még 7 napig óvszert is kell használni kiegészítésképp.szóval ha este megjön,elég,ha reggel szeded be az elsőt,hiszen az még 24 órán belül van,vagyis az első naphoz tartozik!
2012. febr. 2. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!