Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pénteken kezdtem el szedni a Symicia fogamzásgátlót és azóta minden este bevettem, csak ma jöttem rá, hogy pénteken a csütörtökit vettem be, így ma kettőt vettem be, tehát 21 nap helyett csak 20 napig fogom szedni. Lehet ebből baj?
Szia! Remélem még nem késő az egyik hozzászóló egy ugyanilyen kérdéshez ezt írta, idézem:
,,Én is jártam így.. nem kötelező ugyan olyan sorrendben bevenni ahogy a csomagoláson van.. én pl.. minden szombaton kezdtem eleinte, tehát az első sor szombatiját vettem be, hogy azért tudjam éppen hol járok.. amikor a 3. sor szerdájához értem figyelmetlenségből bevettem az első sor péntekijét.. ha ki matematikázzátok akkor ha nem figyeled a napokat könnyen el lehet téveszteni ha fejjel lefelé tartod.
amikor csütörtökön be akartam venni megijedtem h a szerdai még mindig benne van.. nem gondolkoztam csak annyi volt a fejemben, hogy pótolni kell a kimaradt adagot.. amikor bevettem egyszerre a kettőt akkor láttam h a felső sorból hiányzik egy.. -.-
felhívtam a nődokim elmondtam neki hogy mi történt, azt mondta hogy semmi baj, szedjem tovább így 20 napig fog tartani a 21 helyett az a levél. a hatása nem gyengül semennyire sem.
Szóval te is vedd be nyugodtan ugyan úgy ahogy eddig. :) nem lesz semmi baj :)"
Remélem segített. Amúgy a kérdést itt találod:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__fogamzasgatlas_..
Szia!
Nekem nem a sorrenddel volt a bajom hanem azzal hogy szimplán béna voltam és pénteken kezdtem el szedni de akkor azt vettem be aminek a hátára a CS betű volt ráírva...ezért volt az hogy tegnap megijedtem,mert ugye a hétfőit akartam bevenni de láttam hogy a vasárnapi üres...de akkor remélem nem lesz semmi baj,és ugyanúgy 100%os védelmet nyújt,vagy azért jobb lenne mondjuk óvszert használni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!