Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Nagy bajba vagyok, mert ilyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy bajba vagyok, mert ilyen még nem történt velem.1éve szedek fogamzásgátlót, eddig Laurinát szedtem most 2 hónapja Jangee-t. Nem jött meg a menszeszem. Pedig eddig nem volt ilyen, Tesztet még nem csináltam. Mit csináljak? Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
2012. jan. 31. 12:14
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
lehet nem vált be a gyógyszer.szokot olyan is lenni azért csinálj egy tesztet biztonság kedvéért és menj el dokihoz.
2012. jan. 31. 12:17
 2/14 anonim ***** válasza:
A szünet hanyadik napján vagy? Mindenképpen csinálj tesztet! Nem kell feltétlenül terhességre gyanakodni, mert egyszer egyszer előfordulhat ilyen, viszont sajnos nem zárható ki, úgyhogy mindenképpen tesztelni kell, illetve jó lenne, ha ellátogatnál a nőgyógyászodhoz.
2012. jan. 31. 12:32
 3/14 zsuzsey00 válasza:
szia. lenne par kerdesem. mennyi ideje kesik? volt hasmanesed esetleg hanytal? mert ezek miatt lehet hogy nem szivodott fel a tebletta. rendszeresen szedted nem felejtettel ki 1 napot sem? ha tesztet csinalnal a terhesseget csak 2 het utan mutatja ki
2012. jan. 31. 12:49
 4/14 anonim válasza:
Tesztelj és utána menj nőgyógyászhoz. Vagy idegeskedhetsz egy hónapig, hogy meg fog e jönni. Mert van olyan ritkán hogy kimarad egy vérzés,de szerintem megnyugtatóbb ha nem várod meg mi lesz belőle.
2012. jan. 31. 14:26
 5/14 anonim ***** válasza:
Már az előttem lévők leírták mi a teendő......de ha esetleg már lesz eredmény, hogy mi miatt késett, akkor remélem megírod nekünk. Amúgy az egyik barátnőmnek is ez volt, de neki csak a tabletta szedése utáni első alkalommal maradt ki.
2012. jan. 31. 17:47
 6/14 A kérdező kommentje:
Sziasztok!Rendes tőletek, hát igazából,a múlthéten betegeskedtem és szedtem be 2 faja más gyógyszert(algopirint,és coculint)Lehet ez is az oka? hányás hasmenés,hányinger volt, de a virus miatt. mindenképpen fogok venni tesztet is,minél előbb, meg akkor 2 hét múlva is.hát lassan másfél hete nem volt menszeszem :( Köszönöm nektek!
2012. jan. 31. 19:43
 7/14 zsuzsey00 válasza:
az algopirin= metamizol tegat algocalmin, es a masik hanyinger csillapito tabletta sem befolyasolja a fogamzasgatlot viszont ahogy leirtad volt hasmenesed. lehetseges hogy a fogamzasgatlo nem szivodott fel jol. kulonben pl en egy ev fogazasgatlo szedes utan teljesen kimaradt a menzeszem mert nagyon eros volt a tebletta es akkor a csaladtervezo gyengebbet irt fel
2012. jan. 31. 20:42
 8/14 A kérdező kommentje:
Én is azért szedem ezt a másik gyógyszert, mert a nőgyógyász írta fel, a hatóanyagok a laurinával megegyezik szóval foggalmam sincsen. Holnap veszek tesztet, mert kb másfél hete nem jött meg, az orvos azt mondta, h szedjem nyugodtan a fogamzásgátlót, vegyek tesztet és ha váratlanul jönne meg akkor soron kivül fogadnak. de szerinted lehetek terhes? mennyi az esélye ? Mert 21 évesen még nem szeretnék gyerköcöt, nincs rá elegendő anyagi fedezet, h megadhassak neki mindent! Egy abortusz mivel jár ?
2012. jan. 31. 21:39
 9/14 anonim válasza:

Szerintem nem vagy terhes, sokaktól hallottam már hogy gyógyszernél kimaradt egy vérzéses időszak. Reméljük neked is ez van. Mindenesetre megértem az aggodalmad, én is paráznék ha nem jönne meg. De nyugi, vegyél tesztet.

Nekem múltkor a vizsgák miatti idegeskedés miatt késett két napot, már bebeszéltem magamnak a terhesség tüneteit is, mert nekem is ment a hasam az idegeskedésektől. úgyhogy én szorítok hogy ne legyen semmi :) azért írd meg hogy mi a helyzet.

2012. jan. 31. 22:15
 10/14 zsuzsey00 válasza:
mig nem pozitiv a teszt ne kalandozz abortusz meg iesmi fele, nem hianyzik a plusz stressz. irj majd hogy mi a hejzet miutan vettel tesztet majd utana valaszolok barmien beavatkozasrol, tobb honapot is praktikaztama nogyogyaszaton batran kerdezhetsz de addig mig nem biztos nem tema
2012. febr. 1. 00:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!