Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terhes lennék, vagy csak beképzelem?
Figyelt kérdés
kb. 10 napja lehettünk együtt, több biztosan nincs. Alhasi lüktetést érzek néha, picit fáj is a petefészkemnél... Szerintetek?2012. jan. 8. 01:46
11/16 anonim válasza:
Nem, már vannak, tesztek, amik a 3 napos terhességet is már kimutatják.
12/16 A kérdező kommentje:
Ilyenről még nem is hallottam... De ez a 3 nap szerintem beágyazódástól kezdve van. milyen tesztet ajánlanátok? Köszi szépen, hogy szántok rám időt
2012. jan. 8. 02:05
13/16 anonim válasza:
Márkát sajnos nem tudok mondani, de a gyógyszertárosok biztos segítenek. Amikor velem volt hasonló helyzet, mondtam, hogy olcsóbb kategóriájú, de megbízható tesztet szeretnék. Az kb. 500-1000 ft, és már mind 3 nap után kimutatta. Ezt a beágyzódás dolgot nem tudom... Érdemesebb megkérdezni a gyógyszerészt! És nagyon szívesen, nekem is jól esett volna, ha hasonló szituban kapok néhány támogató szót. :)
14/16 anonim válasza:
A beágyazódás a megtermékenyüléstől számított 7-8 napon belül kezdődik és több napos folyamat, de ekkor már elkezdődik a hCG termelődése, így a vérben már jelen lehet. A beágyazódás befejeztével a hCG hormon szintje rohamosan emelkedik (minden 48-72 órában megduplázódik). A 12-14. napon már a vizeletből is kimutatható az otthoni terhességi tesztekkel. Ennél korábban azonban nem érdemes próbálkoznod, mert az otthoni tesztek érzékenysége nem teszi lehetővé a megbízható eredményt.
15/16 anonim válasza:
Kinga jól mondja. Akinek meg fogalma nincs a terhességi tesztekről, az inkább ne írjon!
Lehetsz terhes, kérdező! Én 14 napot mondanék a teszthez...
16/16 anonim válasza:
Én a lilly terméket szoktam használni. Rossmannba 800ft 2db. Nincs 3 napos teszt. ez hülyeség. jól mondja Kinga. Várd ki a 2 hetet +1 napot mindenképpen.
Én is csináltam egy tesztet egy vasárnapi nap (pont 2 hét lett) ami negatív lett, aztán másnap reggel egy másik meg pozitív lett. Minden esetre menj el nőgyógyászhoz ha megjön utána, de ha nem akkor meg pláne! Sok sikert! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!